Summa sidvisningar

måndag 18 december 2017

Visa och Berätta måndag!!

Ute faller snön sakta ned och det har kommit några cm. Fördelen är att det blir så mycket ljusare både inne och ute .Sedan får jag väl hålla med om att det är lite mysigt också och ger en viss julkänsla.


Dagens blogg denna veckan och som jag  presentera här är

http://rutigt.wordpress.com


Gun som är bloggens ägare har varit med här på Visa och Berätta måndag ända sedan jag startade denna länk.Jag är alldeles övertygad om att ni har varit inne och tittat på alla hennes vackra arbeten
som hon visar vecka efter vecka.

Jag har valt denna bild från hennes blogg.
Anledning.

Gun är en hejare på scraps och förvandlar de flesta små bitar till otroliga arbeten. Nog om detta dessutom  har hon och hennes vän Kate  den 15:de varje måndag länken Scrappy Happy Day. 

Bilden är en hög scraps ,vad blir det av detta,,,följ gärna Gun i hennes tankar och sömnad .Själv visar jag en av mina favorit remsor........STADKANTER.
lite tips om vad ni kan sy och kanske ge bort till julklapp.God Jul på er alla och kramar från Bambi!!

5 kommentarer:

Birthe Marie sa...

Så fine små vesker/ förvaringer du har laget av jarekanter. Takk for alle inspirasjonen du gir oss gjennom hele året! God Jul!

Jocelyn is Canadian Needle Nana sa...

I adore these bags made with selvages. You are an excellent stitcher!

Anonym sa...

Tack Eva! Jag tyckte väl att jag kände igen fotot och scrapsen :) Kram Gun

Karen @runsewfun sa...

Excellent use of these selvages! Well done.

Dar sa...

I love your selvage bags and little purses. Do you use a particular pattern to make the different ones. I too save selveges and have made a quilt with them. Thanks for sharing.