Summa sidvisningar

måndag 14 augusti 2017

Visa och Berätta måndagen den 14/8.Hela söndagen satt jag och quiltade min nya höstlöpare och när detta var halvklart så sydde jag på avslutningskanten och fortsatte med hand sömnaden.
Jag  fortsätter nog  idag med mer quiltning och givet till sist handsömnaden så hela min löpare blir klar!!


Jag har använt mig av vid sömnaden min senaste linjal On-Point Ruler samt en liten förpackning med 24st kvadrater från  Charm Pack Autumn Road och Wilmington samt Butiken Annalunda plus lite bastyg.
Ett roligt mönster att sy tycker jag om jag får tycka...och närmast står att skriva ned mina anteckningar så att även ni kan få sy den om ni vill.


Har sett att många grupper kurser har kört igång sin höststart och visst är det skönt när man får hoppa in i ledet igen och allt blir sig likt.
Vi här i Varberg börjar torsdag!!

Här hemma börjar allt det bort pockade att få komma fram igen och köksbordet är numera mer  en sy plats än mat plats.
Rutkocken och jag är själva igen efter en härlig sommar med våra barnbarn och deras vänner för nu är det dags för dem att börja skolan.

Dessutom så börjar jag räkna ned och väntar med spänning på besöks statistiken att räkneverket skall slå över ....till 1milion besök hos lilla Bambi!! Kram till ER!!
7 kommentarer:

Gretchen Weaver sa...

The leaves in your table runner are very pretty, the table runner looks very much like autumn! Have a good week of stitching!

Gudrun sa...

Söt höstlöpare! ja,idag var det höstkyla ute när jag öppnade dörren på morgonkvisten.Men det blir en fin dag och hoppas så hos er också.
Kram Gudrun

annemariesquilt sa...

Helt skjønn løper !!

Susan sa...

Beautiful leaves on your runner!

legato1958 sa...

I love your Autumn Leaves table runner! It is beautiful! I love using charm packs for projects, too!
Susie

Carole @ From My Carolina Home sa...

Beautiful leaves, and congratulations on one million views!!

Sandy Panagos sa...

very pretty!