Summa sidvisningar

måndag 31 juli 2017

Visa och Berätta måndag!!
RANARPS STJÄRNAN!!

Idag tänker jag presentera min nyskapade stjärna!!

Ja ni läste alldeles rätt stjärnan i min höst löpare kallar jag just för detta Ranarps stjärnan!! Denna nyskapade stjärna är en gåva till Anna Bengtsson och hennes nya kurslokal i just Ranarp. Premiär där är den 9 Augusti och jag har fått den stora äran att vara med som inspiratör  på denna "invigning" vilket skall bli så jätte spännande.
Till denna Ranarps stjärna har jag använt mig av en förpackning av Charm Pack med namn Autumn Road och designer är Katie Doucette plus tyg till stjärnan och lite bastyg. Storleken på min höst löpare är 35x107cm eller ca 14x42 inch!!och till quiltningen där är det Aurfil och Guntermann melerad tråd.Dukvadd har jag satt emellan och denna gången med klister.
Vi går snart in i ""hösten"" iaf. om man ser till vädret.Ibland kan det vara skönt med lite regndagar för de passar ju så bra till sydagar och det blir ett lugn tycker jag. Egentligen behöver jag många sådana dagar nu för den nya säsongen kommer och knackar på och det går fort.
Jag har också fått äran att få åka runt lite och träffa en del av er alla !!Detta ser jag verkligen fram emot. Snart så börjar vi också våra syträffar här i Viken och några Quilt cafeer skall också få plats.......

Tänk vilken höst!!!!


Igår avslutade vi våran utställning i Fridhemsberg och jag vill tacka mina KviltSYtrar för ett fantastiskt arbete ni lagt ner på detta men också till vårat syår där vi kämpat med alla lotterialster bl.a. Även ett tack till alla er som besökte oss.Det är eran glädje och positiva ord som gör att vi alla orkar fortsätta. Var vi dyker upp nästa år med utställningen det vet vi inte idag.Tyvärr är alla lokaler så dyra för en liten grupp.


Eran Bambi med kram!

1 kommentar:

Gretchen Weaver sa...

Very nice table runner and very fall looking too. Happy stitching this week!