Summa sidvisningar

måndag 27 februari 2017

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!!Nr 180.
Vi fortsätter firandet av mitt fantastiska räkneverk!!! Och det är ju TACK vare alla
ER som denna siffra stiger i en härlig hastighet!!Tänkte ha en liten utlottning idag också ... Och idag får ni själva avgöra OMni vill vara med  på veckans  utlottning. Idag så gäller både er läsare och länkare  och lotter får ni om ni...
1. Länkar  eller 
2 Kommenterar här på bloggen. Eller 
3 Skriver på eran blogg om utlottningen här.Eller
4 Delar mitt inlägg på Face Book

Sedan kanske lilla Bambi har mera i sina fickor vem vet.....

Dessa två ett Charm pack och en Candy lottar jag ut idag.


En underbar serie från Moda och Butiken Annalunda som heter
Olivers Flower Market designer är Lella Boutique.Jag är stolt som quilterska jag är stolt över min blogg jag är glad att få en sådan respons ute hos er när jag får besöka  men också här hos de mina i Varberg/Falkenberg.Denna hobby som givet mig så mycket !!
Och jag hoppas även lilla jag bidragit lite till Er!!
Men jag är också lite bortskämd och det vet jag om väldigt väl att få ha min vän Anna och bolla ideer tyger och allmän quilt med är fantastiskt.

Men jag ser ett litet orosmoln på himmelen även om vi här i Varberg har fått vår sedan några veckor. Av all statestik jag får om min blogg och vilka som besöker den och var mina läsare kommer ifrån så blir jag lite ledsen för vi svenskar ligger först på 4-5 plats .Igår när jag tittade var statestiken så här.

1 Usa
2 Ryssland 
3 Frankrike
och Sverige först 4:aJag känner att det är dax att ta ett litet xtra tag för våran  quilt !! Min stora dröm är att finna våra efterträdare de som är lite yngre....även om jag har äran att i veckan fylla år så förstår jag att jag är på den högre skalan... Konstigt....Och det är dax nu  för oss att hitta och inspirera en ny generation att ta över.Men vi som håller på ska givet ge järnet och ålder spelar det egentligen någon roll.....
Huvudsak är att vi har roligt!!!!!och visst har vi det.Blommor vill  jag  ge till er alla idag och utlottningen  här på bloggen pågår lika länge som länkningen är öppen och då fram till onsdag midnatt!! Så välkomna nu mina vänner !


Tusen och åter  tusen TACK till Alla Er där ute , mina syvänner här i Viken men också till dig Anna 
Och  även min egna Rutkock  utan alla er hade detta inte varit möjligt!!!
Bambi!!22 kommentarer:

Quilt och Söm sa...

Jag hänger på och försöker inspirera till vår hobby och givet vill jag vara med i utlottningen!
Önskar dig en fin vecka!
Kram Heléne

susanne sa...

Hej!
jag kollar alltid in din sida det första jag gör på måndagar för att se vilka som har länkat. Sen kollar jag även på tisdagar och onsdagar och..... ja, alla dagar. Alltid spännande och kul att få nya ideér!
Roligt att du orkar och har lust att visa oss andra allt du syr.

Dollandesign sa...

Är helt enig med Dig om att "återväxten" bland oss kviltare kunde varit bättre.
Tycker mig ana en "nedgång" bland svenska kviltintresserade bloggare också.
Det ser man ju även på mässor och kurshelger att "vår medelålder" är rätt hög.
Men... detta hindrar ju inte oss som vill, att fortsätta sy, blogga, besöka mässor och delta i kurser!

Dollandesign

Gunsan sa...

Håller helt med dej. Det behöver komma in många yngre i kviltvärdlen.
Kollar din blogg för inspiration varje visa och berätta och lite annars oxå.
Stort tack till dej som delar med dej så generöst och alla ni som länkar oxå förstås.
Gunsan

Gudrun sa...

Instämmer helt i det du skriver,vi måste försöka sprida sy/kviltglädjen till de yngre.
Jag borde ju påverka mina flickor/barnbarn då jag nästan jämt sitter vid symaskinen:-)).Tusen tack för presenten jag vann nyligen, den når nog snart Öland:-)).
Tack för all inspiration på din blogg och din generositet.
Kram Gudrun

Eliot syr sa...

Jag hänger på och försöker inspirera så mycket jag kan och det behövs fler som du som kan heja på och inspirera så mycket som du gör. De som jobbar idag har det ganska tufft, det ställs större och större krav, hur få dem att inse att sy är den absolut bästa avkopplingen.

Birthe Marie sa...

Ja, er helt enig med deg at vi skulle klart å få med yngre i quiltemiljøet. Også i Norge er det vanskelig å rekruttere. Takk for at du trofast hver mandag har "Visa och Berätta", og for den inspirasjonene du gir både på din blogg og ved at vi finner nye blogger her hos deg. Så spennende med utlodning, og fine gevinster. Håper jeg har tur. På min blogg har jeg fortalt om utlodningen og jeg linker til deg. Klem :-)

Anonym sa...

Grattis till 180 och födelsedag (?år)!!!! Försöker sprida quiltglädje genom att ge bort mina alster. Hoppas det ska inspirera nästa generation till att sy.

http://textilejoy.blogspot.com/ sa...

Många grattis till 180.Fantastiskt att visa och berätta så länge.Just nu är stickning i fokus men så småningom kanske även jag kommer med en period.
Ha en underbar dag

Annette sa...

Jätte grattis på 180 festen!!! Underbart att du har Visa och Berätta varje måndag. Jag tycker att det inspirerar att titta in varje måndag och inspirerar själv där då och då.
Delar av det jag syr ger jag bort och det uppskattas alltid.
Får se om jag orkar (sjuk) hinner med ett blogg inlägg annars så har jag delat inlägget på FB.
Många kramar:))

Carmen sa...

Grattis till nr 180!

Jag har ju min dotter och två sambos till mina söner som är i 30-årsåldern men tyvärr är de inte intresserade av att sy. De gillar ju det jag gör men vill inte själv sätta igång.
Kul att du nog fått sparkat igång mig. :) Jag har skrivit lite på min blogg och ska försöka att skriva lite då och då.Kul att du nog fått sparkat igång mig.
Jag skulle bli jätteglad om jag fick vara med i utlottningen. :)

Immi sa...

Grattis! Visst hade det varit roligt om flera yngre hade hoppat på detta med kvilt, men vet att det däremot sys väldigt mycket barnkläder i trikå runt om hos ungdomarna.. Kanske kan dessa sen få upp sina kviltögon, vem vet?/
Så söta små packar du lottar ut! Kram -immi

Anonym sa...

Läser din blogg med glädje😊
Får också inspiration men hinner inte sy så mycket som jag önskar
Annika Hessman

LoNiPe sa...

Det var just vad jag skrev om idag - att ha roligt med sin hobby. Tänk vad vi kan skapa mycket vackert med vår hobby. Må så gott!

Gunilla K sa...

Grattis till såååå många Visa och berätta!!!!!
Det är alltid kul att inspireras av vad andra syr, men idag kan jag inte bidra med något. Men fick ju vara med och tävla ändå.....jippiiiiii.......

kram Gunilla

Gunilla i Täby sa...

Grattis till så många visa och berätta. du har inspirerat mig till flera arbeten, så det är med glädje jag följer din blogg. Ha en riktigt bra födelsedag, Grattis!

Christina i Anderstorp sa...

Ja, grattis till alla visningar! Du inspirerar både genom bloggen och dina kurser - jag hade förmånen att vara med när du var i Smålandsstenar i höstas!Jag försöker också inspirera min omgivning och till min glädje har min ena dotter nappat på lapptekniken!

Britt-Inger sa...

Grattis till alla visningar och tack för en trevlig utlottning.

Anonym sa...

Grattis till alla besökare på din sida 🍾. Jag är inne och läser alla din inlägg 👍. Du är en stor inspirationskälla. Kram Stina

Catarina C sa...

Gratulerar också till dina 180 Visa och Berätta-inlägg, ja du är verkligen en inspirationskälla för dina följare. Synd att det är så svårt att få de yngre att intressera sig för vår underbara hobby, men oftast har det fullt upp med barn och arbete. Önskar dig också en jättefin födelsedag! Kram Catarina

Pernilla sa...

Grattis och tack för all inspiration du sprider via din blogg. De yngre ja. Jag hör väl snart inte dit. Men är i regel alltid yngst på de syträffar jag hänger på. Inte lätt att rekrytera kompisar. Å jag tänker inte så hårt på åldern. Men vi får fortsätta sprida syglädje. För mig är sömnaden av lappteknik ren och skär terapi och återhämtning. :)

Tumlaren sa...

Grattis till dig och din fina blogg. Tack för all inspiration du ger. Jag har haft förmånen att träffa dig ett par gånger och det är jättekul! Kram