Summa sidvisningar

fredag 10 februari 2017

Fredag!!

Tänk att vi har också  fått snö  men det är bara några fjun som ligger ifs blir det ljusare ute men dessa små fjun gör det bara halt och känns så onödigt!!
Inför sportlovet och  våra barnbarn kan det också kvitta.De är stora nu och tycker som farmor!!


Tack vare kylan som är nu och hör då alla som bor någon annan stans i vårat avlånga land ..vi har två- tre grader!! men då är det isigt kallt blåsigt och inte något utevänligt väder precis och då är   det  så skönt att få sittas inne och SY!!
Sammanfattning perfekt syväder!!

Vid symaskinen har denna quilt blivit klar till idag och mönstret är en big big star.En fantstiskt roligt block att sy och är perfekt till en större quilt eller varför inte bara ett block till duk eller kudde.
Varje block är ca 63 cm i kvadrat (ca25 inch)och hela quilten här har måttet 140x140 cm eller55x55 inch .Tygerna kommer från Anna och jag har quiltat med Aurfil tråd.

Det är så roligt att få visa upp dessa mönster jag nu har sytt ett tag som är så roliga lätta och går fort att sy och framför allt blir bra. Är du sugen tänk Layer Cake och en stor bit bastyg!!Idag skall jag nog fortsätta sy hjärtan som blir bra att ha och ge bort på tisdag!!

Jag länkar till Sarah och Amanda idag.


Trevlig helg med Bambikram!!

6 kommentarer:

Catarina C sa...

Blev jättefin och i jättesnygga tyger. Så stora block har jag aldrig sytt, får ta och testa det någon gång. Även i Hbg är det snö, men igår var det skönt på långpromenaden då blåsten var minimal. Kram och ha en fin helg

Preeti sa...

Bright and beautiful!!

Celtic Thistle sa...

Gosh those blocks are big! And lovely too :)

Cathy sa...

It's so pretty! I absolutely love it!

Janice Holton sa...

Very pretty and modern!

Walkers Road Quilts sa...

Love the simplicity of the big blocks.