Summa sidvisningar

fredag 23 december 2016

Dagen före min namnsdag!!


Och Finish it up Friday!!Mycket  är det nu i varje hem!!!Baka göra klart skinkan slå in julklappar osv.Fast får jag gissa så är nog det mesta klart inför morgondagen och Julafton!!som faktiskt är min alldeles egna dag!!!


Hur som helst så blev min symaskin rengjord igår  och servad inför några lugna  sydagar eller semester  nu under julen.... Och jag hade tänkt att sluta sy......…Annica du fick rätt!

Men då så fick en av mina vänner i sin adventskalender en mini Twister mall igår!!! Den är lite liten men ack så rolig och fint blir det när allt blir klart.


Visst visste jag att jag sparat ( ekorre) lite 2,5"inch kvadrater då jag skurit ut från en 5 inch twister  sömnad tidigare  lite småbitar!( och många är kvar!!)

Och trots  julledigt för både min Janne och jag så blev det lite övertid .... Och nu har vi klart till idag 4 st nya och ganska lika  MugRugs.... Och om tid hade funnits så hade jag behövt 4 till..


Det hela började  så här.....


Ja tänk vilken hobby vi har och så himla roligt vi har  med den .Här träffar vi många likasinnade  quiltare som vi egentligen inte känner....av någon konstig anledning så träffade jag dig Julie Stocker med  bloggen pinkdoxies som bor i Amerika men ändå är lite halv svensk med dina tidigare studier här hos oss i Sverige ,och nu när vi följer varandra så inspirerar du mig något så fantastiskt!!
  Vilket möte vi fick bara så här på bloggen!!och
Detta är bara ett ex.

Ni är många som har förgyllt min sömnad  och blivit mina vänner och det är jag så himla  glad över!!!och det stärker mig fantastiskt mycket!!Men livet är inte alltid lätt som en plätt... Avundsjuka eller vad man  skall kalla det för finns alltid... Tyvärr så biter detta inte på mig..jag vägrar  och sätter inte heller näsan i vädret utan går vidare mot ljusare tider och njuter av allt jag får vara med om !!!  Det är livet och mitt liv!! Och jag hoppas att det också  är erat .....tyg färg och form!! Och så himla KUL!!!!!!vi har eller kan ha!!

Nu vill bara  jag och min " Janne" önska ALLA er en riktig GOD JUL!

Bambi♥

3 kommentarer:

em's scrapbag sa...

These are great! I can't believe you made the little ones! Amazing!

Gunilla K sa...

Men rackarns så snyggt....Ja så får jag göra med min nya linjal.
God Jul till dej.
Kram Gunilla

annemarlen sa...

Så söta små muggmattor, den linjalen är trevlig.
Nu önskar jag dej en riktig bra namnsdag och så förstås en Härlig jul och så småningom ett Gott nytt år!