Summa sidvisningar

måndag 8 augusti 2016

Välkomna till Visa och Berätta 148/Utlottning
Varmt välkomna till Visa och Berätta nr 148 och Bambis utlottning!!! Denna vecka vill jag fira alla er som kommenterar länkar eller gillar min blogg både här men också på Face Book. Det är ju inte varje dag man har 800.000 besök och den siffran är det ju bara ni som styr. Detta magiska inträffade förra veckan och jag tycker det är lämpligt att fira det här och nu för det är ni värda.

Det vill jag göra med ett Charm Pack och en Candy från Moda och Butiken Annalunda och serien Reel Time och designer är ingen mindre än Birgitte Heitland.

Själv tycker jag det är en spännande serie och jag hoppas att när vinnarna är korade och efter ett tag visar de lyckliga upp sitt alster här  för oss!!
För det blir två dragningar först Charm Packet och sedan Candyn.Har du riktigt tur kan du vinna båda två.....för plötsligt kan det ju hända!!
 Följande gäller Kommentera eller länka till Visa och Berätta måndag och du har en lott. Lämnar du både en kommenterar och länkar får du två lotter svårare är det inte och mitt Visa och Berätta måndag är öppet ända till torsdag kl 23.55 så du har all tid på dig.Dragning sker på fredag och rapporteras i Färdiga fredag inlägget!!!


Varmt välkommen till min lilla utlottning och ett stort Tack till Er alla!!Bambl♥♥

17 kommentarer:

Birthe Marie sa...

Så kjekt og spennende med en utlodning. Det hadde vært toppers å bli den heldige vinneren så jeg håper jeg har tur. Kjempefin gevinst! Ja, det er gøy med mange besøk på bloggen, og jeg får også flere besøk ved å linke til Bambisyr. Tusen takk! Ha en fin uke! :-)

Quilt och Söm sa...

Så kul med utlottning, det vill jag prova lyckan på nu när jag sytt upp flera charmpacks.
Kram

Dollandesign sa...

Jag vill här och nu gratulera Dig till de 800 000 besökare som Du fram till förra veckan haft på Din blogg.
Och fler kommer det ju att bli med tanke på hur inspirerande det är att "titta in" på "Bambisyr med sin Quiltglädje".

Jag vill gärna vara med i Din utlottning av en Charm Pack eller en Candy från Moda. De är så läckra, tycker jag!

Dollandesign

Turid sa...

Så bra med en utlodning. Skal bare sy litt først, så skal jeg lenke til.

Pernilla sa...

Får gratulera till alla dina besökare, men så finns här mycket inspiration också att hämta. Det tackar jag för. Spännande med utlottning och jag hoppas på tur. KRAM

Anonym sa...

Så kul att följa din blogg.
Har ingen egen men är gärna med på en lott.
Annika Hessman

Oline sa...

Gratulerer med mange besøk, og årsaken til det er vel at du har en ekstra inspirerande og levande blogg med stadigt nye innlegg! Var også kjekt å besøke utstillinga i Varberg no i juli, de er mange flinke quiltarar i Kvlitsystrarna! Blir spennande å delta i utloddinga! Sommarhelsing frå Mariann Hatlenes!

Annette sa...

Gratulerar igen till alla som hittar din inspirerande blogg. Trevligt med ett lotteri och hoppas på tur.
Må så gott

Lisbeth sa...

Så kul med så många som tittar in i din blogg men det är inte svårt att förstå, så påhittig med nya mönster och idéer som du har. Jag är inne och tittar hos dig så gott som varje dag. Hoppas på tur med en lott.

Hälsningar från Lisbeth

Anonym sa...

Kul med utlottning, är inne varje dag o kollar vad du hittat på och får inspiration , tack för att du delar med dig av så mycket fint, vill naturligtvis vara med i utlottningen. Birgitta i Bollebygd

Immi sa...

Gratulera till alla dina besök, jag kikar gärna in, som du vet... Idag har jag även länkat till din Visa o Berätta/ självklart vill jag gärna vinna också:O)) Kram Immi

LoNiPe sa...

Vilken härlig serie tyger - den vinner jag gärna. Och grattis till alla dina bloggbesök - inte för att jag är förvånad med en sån fin blogg. Har länkat och kommenterat. Kram LoNiPe

Anonym sa...

Grattis till 800 000 besökare :) Du & din sida ger mycket inspiration! Är givetvis gärna med i utlottningen. Kram Stina

Anonym sa...

Wow, så många besökare!!!!!! Grattis! Ja, detta tillfälle får jag ju absolut inte missa. Förra veckan var jag bortrest, men nu är jag tillbaka :) Så nu kunde jag åter igen länka till din blogg!!

Elin sa...

Så flott at du har så mange besøkande! Nydelege stoff du gir vekk!

Tumlaren sa...

Vilken bedrift att ha så många besökare. Din blogg ger verkligen inspiration! Vilka fina priser du lottar ut. Jag är gärna med i din utlottning och länkar förhoppningsvis också innan tiden är ute.

kwiltnkats sa...

Congratulations on that HUGE 800,000 looks! Sandi