Summa sidvisningar

måndag 1 augusti 2016

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!


Välkommen Augusti månad och välkomna alla ni som vill deltaga ,länka eller läsa ,idag på Visa och Berätta måndag.Jag förmodar ni njuter av det härliga väder vi har solar och badar eller bara är.
Tyvärr börjar väl allas semestrar snart ta slut och vardagen börjar bli som vanligt igen.Men egentligen är det skönt att få komma in i sina gamla vanor. Givet tänker jag på våran underbara hobby och sömnaden!!

 Själv står jag vid spisen som mest eller umgås med alla barn och barnbarn och detta är verkligen min vitaminkick inför höst och vinter.
 Sömnaden ligger på sparlåga och detta innebär ju att även lilla Bambi har semester.Lite sömnad har det dock blivit men mest funderande på mönster linjaler och nya quiltar.


För att ligga bra med i tiden så har jag börjat tänka på julen...ja ni läste rätt. Så just nu syr jag lite Shabby Chic julstrumpor modell lite större och vita.Tanken med dessa är att ha som ett kuvert och lägga en peng eller presentkort uti och då ge bort till någon.De går alldeles utmärkt att bara ha som en dekoration och då hela året eftersom de är vita. Detta var allt från Bambi idag ......(Detta är en gammal bild de nya kommer att visad upp när de är klara!!)


1 kommentar:

LoNiPe sa...

Jag har också börjat tänka på julen, gjorde det t o m i juli!!!! Har bl a beställt röda diskhanddukar för att ha hemma när tomtelustan faller på. Alltid skönt att vara ute i god tid så man själv kan fira jul i lugn och ro sen. Ska bli spännande att se dina strumpor färdiga sedan.