Summa sidvisningar

onsdag 31 augusti 2016

Amsterdam!!

Dagarna går så fort så fort och snart har 14 dagar försvunnit sedan Anna och jag åkte till Amsterdam tillsammans med Siw på Bizzi Bee.

Här kommer en liten liten resumé .

Det hela började på torsdagskvällen hos Butikenannalunda med lite tips och trix som jag visade efter en kursdag här i Apelviken ( bild ett)

Tidig fredag morgon flyg från Kastrup sedan check in på hotellet och ut i folkvimlet  i denna underbara stad . Vi passerade ett cykelgarage ( bild två) Undrar just hur man hittar sin svarta cykel här!
De nio gator gamla smala gator med små butiker .. Helt underbart att strosa runt och slå sig ned på ett fik och bara njuta!!!!
Stadsruntur på kanalerna är ett måste ( bild fyra)

Besöket gällde ju Quilt också och här kommer några bilder från detta !!
Jag fick äran och tillfälle att prata och njuta av Kaarie från French General och Brigitte från Zen Chic som visade sina kollektioner och talade om sig och givet sitt företag samt visade underbara quiltar!

Allt roligt har ett slut men med alla intryck idéer  åkte vi hem fullpackade med härliga nyheter /idéer och idag har jag dem även här hos mig!!Sista bilden!!Så nu ska  jag och de mina sy !

Tusen tusen Tack Anna !! Och Siw för trevliga dagar!!

Bambikram!!❤️
3 kommentarer:

Kate @ Smiles From Kate sa...

It sounds like you had a wonderful time. I enjoyed seeing all your pics.
Smiles
Kate

Allison sa...

I know exactly where you were... at Rhinetex! (because I've been there too!) Oh, I'm sure the workshops with Brigiette Heitland and French General were amazing and inspiring!

SandraC sa...

Lovely pictures! looks like you had a good time!