Summa sidvisningar

måndag 23 maj 2016

Välkomna till Visa och Berätta måndag nr 137!!Även om mina sygrupper här i Varberg har gått på sommarlov så har inte jag gjort det kan jag säga !!För här sys det som aldrig förr och mycket av det jag håller på med är en hemlighet!än såklänge.

Närmast så väntar en sydag med Ingrid Hult och där ska hon lär oss att quilta för hand.Bättre lärarinna kan vi nog inte få och denna dag har vi väntat på!!

 Sedan några dagar efter detta skall jag ha ett quiltcafe och inför detta håller jag på med något nytt som jag vill visa och kanske locka de anmälda med att testa under sommaren. Vidare till detta cafe kommer Anna med sin butik och hon har alltid något X-tra med sig också,,,sedan grädden på moset blir en härlig sprudlande överraskning som jag är så jätte glad över.


I slutet av Juli så har vi KviltSYstrarna våran årliga utställning..i år är temat Sol Vind och Vatten och ny lokal har vi mitt i stan och i Lotta stugan.

 Som sagt även om vi har lov så händer det en hel del  här i Apelviken så ingen rast och ingen ro här inte!!Eller så kan man också säga detta är mitt sommarlov!!!
Åter får ni se en löpare och då med Quick Curve Ruler linjalen och materialet till denna är sådant jag visat och skurit sönder på olika event och sparat och nu syr jag ihop mina kurvor istället för att de åker i soporna. Kanske passar denna löpare hos någon vem vet!!

 Vad jag vet är i alla fall att jag är så nyfiken på vad ni där ute sysslar med syr ..läser eller planerar kanske håller ni på något nytt objekt??
Så nu hoppas jag att ni alla vill vara med och inspirera oss och länka eran fina blogg och alster till Visa och Berätta måndag nr 137!! Tack och välkommen säger Bambi

4 kommentarer:

Unknown sa...

Beautiful runner, beautiful picture!!

Quilt och Söm sa...

Spännande med alla hemligheter!!
Kram

Julie sa...

It sounds like you have a very busy summer planned--even for a vacation! I hope you enjoy your lessons in hand quilting. I'm curious if you will be doing the traditional method with small stitches, or the more modern way of longer stitches and Perle cotton no. 8 thread. I've found that my early training is hard to forget, and I seem to blend the two together. Sometimes it's nice to use both in a piece in different places.

Also, I've been playing as well with my Curves ruler, and there are some very interesting and very different patterns one can come up with from it. I'm looking forward to seeing what you make the next time.

Hugs to you~
Julie

Yvonne sa...

Your table runner is lovely. Such soft spring colours!