Summa sidvisningar

onsdag 25 maj 2016

Jubilar!!
Vi har en till jubilar här som fyllde hela 7 år igår och som fick vila en stund under dagen som en liten present  samt fick lite massage iform av rengöring och olja!!

Min alldeles fantastiska .......Janome 6600 som har varit min trogna vän i dessa år....och vi har verkligen umgåtts och har haft så roligt tillsammans!!

Nu hoppas jag givet att vi förblir vänner ett bra tag till!!

Vill bara skriva också att dessa ord är ingen reklam och jag förmodar att ni alla har en liten pärla därhemma som ni också umgås och trivs tillsammans med!!!

Kram Bambi!!
3 kommentarer:

Anonym sa...

Var glad att du har en fungerande pärla! Ibland funderar jag på att slänga ut min Huskvarna Viking genom fönstret. Den bara krånglar och ja, jag har haft den på renovering :)Kram

JaneGardner sa...

Vink vink från 6600-an här
kram
Vivianne

Quilt och Söm sa...

Jag upplever att man över landet har olika maskiner lite geografisk. Här känner jag inte många som har Janome men de jag känner söderut har mest Janome. Här är det mest Husqvarna och Pfaff som gäller. Detta är inte vetenskap utan min personliga reflektion. Huvudsaken man är nöjd och man kan sy efter de önskemål och intressen man har. Lyckliga vi som har en symaskin! :-)