Summa sidvisningar

måndag 28 mars 2016

Visa och Berätta måndag nr 129!!

Varmt välkommen till Mars månads sista Visa och Berätta måndag!!

 Jag har haft en kuddvecka här på bloggen varje dag denna veckan utan i fredags då jag visade mina "farmorsrutor". Tänkte också avsluta idag med en kudde!
Dessa alster som är så roliga att sy ..planerade mönster eller också av block som bara ligger och egentligen skräpar.

 Jag stannade hemma i påsk och har inte varit ute och flugit på någon kvast i år för jag hade helt enkelt inte tid.Däremot är jag ju en riktig "kärring" och  egentligen skulle säkert behöva ta mig en tur men se det får bli en annan gång!!

Som ni säkert förstår så har jag tillbringat all ledig tid vid symaskinen emellan mat och dylikt!!
 Jag hoppas ju att ni också har hunnit och sitta vid så ni idag kan ge oss alla ett litet tips på vad just du syr. Saker och ting behöver inte vara klara utan det räcker faktiskt med en skiss eller bild från en bok eller tidning. Svårare är det inte  och nu väntar jag med spänning!!

Min lilla kudde som mäter50x50 cm eller 19,5x19,5 inch heter Home Run och finns också i Jen Kingwells bok quilt lovely där hon visar den både med handsömnad men också med symaskin.Jag har valt symaskin och då med mina egna favvis mått.Leciens enfärgade tyger är den sydd med och så det bruna Moda Quilters Line.
Som vadd i min kudde så brukar jag använda den berömda Anna vadden Sew Lazy Dreamy Fusible Fleece. Lite snäll är jag kanske eller så har jag nog ändå varit det .för på skärtorsdagen kom våran brevbärare med ett påskägg till mig!!!!!OCH detta glädjer mig så  enormt!!!!!!

Tack tack GOA Dolores eller http://dollandesign.blogspot.se  du prickade helt rätt !!!!!!

 Nu hoppas jag att ni alla vill länka till mitt Visa och Berätta måndag och vara med och inspirera!!

2 kommentarer:

Ammi sa...

Hej tack för tipsen o bilder på kuddarna , satt just o tittade på en youtube video , inser ska jag få något gjort går det inte sitta vid paddan , så mycket tips o ide'er. Kram

LoNiPe sa...

Tack än en gång för DIN inspiration som gjort att jag äntligen provat sy applikationshus.