Summa sidvisningar

måndag 21 mars 2016

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!


Jag har tillbringat mycket tid denna helgen på våran altan i solen och då främst eftermiddagarna. Här har det varit lite blandväder på förmiddagarna då havet har rykt och gjort det lite dimmigt. Så är det vid kusten när havet är kallare än luften och det sägs att havet skall ryka 3 gånger innan det blir jämnvikt av temperaturen.

Så mina förmiddagar har jag tillbringat vid symaskinen och eftermiddagarna med handsömnad på altanen.... och detta känns så bra!!!Nytta med nöje!!

Under helgen har jag lyckats sy två kuddar!!!Tyvärr blev den första lite tokig eller felsydd...(ja även den bästa kan göra fel!!)så är det när allt går så bra vid symaskinen och man inte är uppmärksam med alla moment!! Men skam den som ger sig så gäller det att göra om och här är då det riktiga resultatet!!
Dessa tyger kom till mig i torsdags med brevbäraren från Anna  och igår morse var kudden klar och det gick tillslut så bra och den var riktigt rolig att sy också...blockhus med tidningspapper!! Apropå tidningspappers tyg så har jag sytt några kuddar tidigare..och då med andra mönster!!!
Detta var allt från mig idag och jag hoppas på att jag inspirerat er lite!!Nu hoppas jag på att ni alla andra vill vara med och göra likadant!!Så varmt välkomna mina vänner och länka och inspirera på  Visa och Berätta måndag nr 128!!

4 kommentarer:

Catarina C sa...

Härliga kuddar och kul tyg med tidningspappret. I Hbg har det inte varit läge för att sitta ute än, vinden har varit alldeles för kall för det, men det kommer så småningom!

Önskar dig en Glad Påsk!
Kram Catarina

Turid sa...

Så flotte puter. Liker spesielt godt den med avisstoff. Så flotte farger.

Lisa J. sa...

All these pillows are so beautiful.. you did a great job on them.

Beth @ Cooking Up Quilts sa...

You are making so many adorable pillows! I like all of them so much. Pillows are so fun to make and I can never have too many. :) Thanks for sharing these on MCM!!