Summa sidvisningar

måndag 14 mars 2016

Välkomna till Visa och Berätta måndag nr127!!Äntligen måndag och äntligen får vi alla quiltare lite ny inspiration från ER.
För visst vill ni idag länka eran fina blogg hit och inspirera oss med era arbeten. Visa och Berätta måndag är öppen i tre dygn så ni har all tid på er!!Stänger onsdag midnatt!!

Själv har jag sytt löpare i parti och minut den senaste tiden och det har varit så jätte roligt. Jag tycker dessa löpare är så bra att ha på lager och då kunna ge bort istället för en blomma eller helt enkelt ha som en present. Min löpare jag visade på bloggen i lördags blev så perfekt till min sonhustru och hon blev glad för den.Det verkade tom. som det stod flera på hennes önske lista!!Roligt!!!

 Idag skall ni få se en liknande men lite annorlunda beroende på tygbitarna ...man tar det man har heter det ju ..eller hur?? Men så är ju färgen på tygerna viktiga också för allt skall ju passa in i inredningen också!!Påsken närmar sig med stormsteg så det är kanske dags att sy något som passar till den helgen!!
 Här kommer som sagt en ny blå Bambi löpare!!

Kram!!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Sweet tabletopper with those soft bleu colors!

Kjersti sa...

Så fin løperen din ble, fine farger, og koselig at hun ble glad for den løperen :-)

Tumlaren sa...

Väldigt fin duk du har sytt i blåa färger!