Summa sidvisningar

måndag 15 februari 2016

Välkomna till veckans Visa och Berätta måndag!!

Idag blir det en alldeles speciell Visa och Berätta måndag!!som förresten är hela nr 123!! Det är ju så att den 15:de varje månad har Gun på http://rutigt.wordpress..com  dragit igång en länk med scraps och då infaller den ju just idag!!
Givet tänker jag vara med på detta varje månad och sy något av alla mina scraps som ligger och bara växer i sin korg eller låda!!
Så idag tänker jag visa er mitt allra senaste projekt....och det lär ta ett tag innan det blir en stor dubbelsängs quilt!!(haha!!)

Dessa block nine patch eller mitt andra block sytt i paper piecing mäter 3,5 inch i kvadrat!!Vet inte om jag skall blanda dem eller om jag skall sy några fler mönster block men det får ge sig med tiden och scrapsen...Rom byggdes inte på en dag heller....


Här kommer ett par bilder på lite äldre sydda scraps projekt!!

Det är klart syr man mycket och sparar alla småbitar som blir över så får man till slut försöka sy upp även dem och så har skett på dessa projekt som jag visar idag!!

Hoppas ni alla blir lite inspirerade av dessa myller quiltar!!!och tänk dessa tygbitar hade annars varit i soptunnan men nu har de omvandlats till quiltar som värmer de också eller bara blir en färgklick!!


Detta var allt från Bambi idag och nu önskar jag er välkomna till att länka era fina bloggar och arbeten!!3 kommentarer:

Gudrun sa...

Mycket fint du syr av dina scraps.Tack för inspirationen!

kram Gudrun

Anonym sa...

Tack för att du länkar till Scrap Happy days!!! I morgon ska jag länka mer ordentligt till din Visa och berätta! Kram Gun

Turid sa...

Blokkene dine blir nok et sengeteppe til en dobbelseng med tid og stunder. Flott med scrap-prosjekter.