Summa sidvisningar

måndag 1 februari 2016

Välkomna till måndagens Visa och Berätta!!Jag har haft en mysig helg...Förslöv i lördags och symaskinen igår och jag har njutit av varje sekund. Var så sy sugen i går när jag vaknade och hade så mycket roligt i huvudet så det var bara att försöka sy upp det som jag lagrat där...

 Jag fortsätter väl att visa er lite från nästa linjal som jag hade med och demonstrerade i veckan både hos Siw på Bizzi Bee och hos Anna. Denna gången är det Sidekick!! "kusin" till Hex-N-More linjalen kan man säga och den bygger också på remsor och som man skär hela eller halva trianglar samt diamonds med.

 Kanske tycker ni det är tråkigt att jag presenterar dessa linjaler och att det är totalt onödigt...och så kan det vara.Jag är helt medveten om att det är plånboken tillsammans med er själva som väljer om man vill införskaffa dem och det respekterar jag!!! Hur som helst så har jag sytt upp denna hexagon med Diamonds och då tillsammans med en Jelly Rolls.Detta är bara ett exempel på vad man kan sy utav denna linjal. Riktigt roligt har det varit och det stämmer så bra med alla möten i sömmarna . Jag skall väl kanske också tilllägga att allt är sytt på symaskin för visst går det att sy detta mönster för hand också!

Detta var allt från mig denna måndag och nu hoppa jag att ni har mycket att visa upp och inspirera med idag!!
Och alla ni läsare på bloggarna ge gärna en kommentar!!!
.

5 kommentarer:

Tumlaren sa...

Det är jättebra att du visar linjalerna. Jag som knappt känner till någon linjal är jättenyfiken.

Helena sa...

Jag äger tre linjaler. Två vanliga raka, en kort och en lång. Och en linjal för Dresden plates. Så jag tycker det är jätteroligt att du visar. Och helt garanterat blir det någon ny linjal framöver.

Quilt och Söm sa...

Å va fint det blev! Ännu en linjal att lära sig!
Kram

Turid sa...

Det blir flott. Jeg har jo skjønt at jeg kan spare litt tid med å lære meg noen av de gode linjalene som finnes. Men foreløpig satser jeg på "manuell" framgangsmåte.

Beth @ Cooking Up Quilts sa...

Your hexagon is so pretty, with the colorful pinks. Really lovely! Thanks for sharing on MCM! :)