Summa sidvisningar

torsdag 14 januari 2016

Tillbaka!!!

 

Som ni nog förstår så har jag varit på semester  och i Egypten med min Rutkock!!
Ja jag har bestämt att behålla honom ett tag till trots det numera är bara 30% jag får dra av för hans arbete ....så kan man också skämta till det!!

Hur som helst var det en bra vecka med sol 24-25 gr varmt och  i havet runt 22 samt väldig god mat .... Tyvärr är det nu den sista resan till Marsa Alam som gick från Landvetter. Och detta beror ju på alla oroligheter i landet.
Men just på detta område är det lugnt och skönt  och klimatet är bara så bra!!Synd för oss som gillar värme och inte vill flyga så långt!!Samt alla som vill dyka... Ikorallreven eller att beskåda stora sköldpaddor eller sjökor.
Hemresan blev en lite annan tripp då flyget inte fick ta sin egna rutt utan åka en bra X-tra sväng och vi fick då gå ned i Prag för att tanka.
Så nu har vi även varit i Tjeckoslovakien..
Floran både i havet och på land är som sagt underbar och här kommer lite sommarkänsla till er  nu mitt i våran sköld period.
Idag vill jag också tacka alla er som inspirerat denna veckan på Visa och Berätta måndag samt skrivit och kommenterat Har försökt svara men nätet i Egypten går inte att skryta med!!

Var rädda om er och ta det försiktigt i halkan o kylan!! Bambikram❤️1 kommentar:

Catarina C sa...

Välkommen tillbaka till snö och halka. Visst är det trist att det har blivit så osäkert att åka till vissa länder, men ni hade ju en skön tillvaro där och det är huvudsaken!

Kram Catarina