Summa sidvisningar

söndag 3 januari 2016

Stilla!!

Idag skall jag ta det lugnt och mysa denna söndag tillsammans med mannen har jag bestämt .Vi har en kall men solig dag och det ramlar ner en och annan snöflinga där ute.Det är lite blåsigt och rått men med tanke på solen så blir det att ta på sig och ta en promenad utefter havet.

Efter alla våra stormar de senaste veckornas ser inte våra fönster så rena ut (solens fel idag)men detta får vänta ett par dagar då värmen kommer tillbaka igen och livet går in i sin vanliga trall  efter alla helger och vi väntar på våren......altanen och ljuset!!

Idag vill jag visa er lite bilder från mallen Hex -N- More vet att ni sett dem tidigare men kanske kanske kan jag väcka någon kviltare där ute som har mallen bara så där liggande ...orörd....

Håll till godo!!

Bambikram♥

2 kommentarer:

Julie sa...

Thank you for the show of color, Bambi. I'm sure it helps to cheer you with such short days right now, and I'm with you looking for spring and light again.

Happy New Year!
Julie @ Pink Doxies

Tumlaren sa...

Fina kviltar du visar upp med alla mallar och linjaler som finns. Man blir inspirerad helt klart, och det är ju meningen också. Gott Nytt År!