Summa sidvisningar

måndag 7 december 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!(114)


Idag är det inte svårt för mig att skriva min blogg för   jag känner mig tillfredställd med mitt beslut. Jag vill nämligen ge ut lite julgodis i lite förtid eller som en tidig julklapp ...så alla ni som länkar eller skriver en kommentar idag kan vinna en "påse " godis i form av tyg från Bambi!!Det finns två tygbitar 30cm på hel bredd att tävla om en till Er som länkar och så till en av er som kommenterar!! Och detta godis är det.


Nu är det bara för er alla att antingen så länkar ni eller så skriver ni en kommentar   eller kanske om jag har tur så gör ni både ok!!!! ...kan det vara enklare eller så?? Och på onsdag någon gång får ni veta vem dem lyckliga eller olyckliga vinnaren är!!Det beror hur man ser det hela!!!!! Och Bambi önskar er massor av MMMMMMM var i världen ni än bor!!

så välkomna att länka eller kommentera  eller varför inte göra båda två idag och hela tisdagen fram till kl. 23..55!! Kramar!13 kommentarer:

Tumlaren sa...

Vilket godis sen! Klart att jag kommenterar och länkar, lite senare idag. Tyget är bättre än godiset, och det skulle jag vilja vinna. Tack för alla dina inspirerande inlägg och ha en trevlig dag! Kram

Birthe Marie sa...

Så kjekt med en "julegodis", og for oss sydamer er stoffer den beste godisen som finnes. Det hadde vært kjekt å være den heldige vinneren. Nå har jeg har både linket og kommentert. Jeg syns det er kjekt å linke til Bambisyr, og det gir jo både deg og meg flere lesere av bloggene vår. Takk for at du tar arbeidet med "Visa och Berätta" hver mandag! :-)

Dollandesign sa...

Nu är det måndag morgon igen och allt som oftast vid den här tidpunkten brukar jag länka till Ditt "Visa och berätta måndag".
Ett trevligt inititiv från Din sida att "dra igång detta" och att lägga ner energi på "att hålla det igång", tycker jag.
Är förundrad över Din energi och driftighet både vad det gäller sömnad och bloggande!
Detta till glädje och inspiration för oss som "får chansen att se och läsa" om allt spännande och vackert som finns innom lapptekniken.

Dollandesign

Gudrun sa...

Alltid trevligt att länka till dig och idag extra mycket:-)).Tack för all inspiration och jag beundrar din syglädje du sprider!
Må så gott!

Gunilla K sa...

Tyvärr så har jag inget att visa idag, men då kan jag ju va med och tävla istället.
Vilket häftigt tyg....snacka om godis.
Nu ska jag kika in och se vad tjejerna har åstadkommit.
Ha en trevlig vecka.
kram Gunilla

Quilt och Söm sa...

Klart jag hänger på och tävlar! Det är ju så jättekul! Tack för all inspiration!
Kram

Lisbeth sa...

Jag vill gärna vara med i din lilla tävling. du ger så mycket inspiration på din blogg så där är jag inne så gott som varje dag och tittar.

Hälsningar
Lisbeth Johansson

LoNiPe sa...

Vill gärna vinna en bit av det häftiga tyget. Jag är ju som bekant ofta inne och hälsar på dig här. Kram Lotta

SyCissi sa...

Alltid lika roligt att titta in på din Visa och berätta måndag. Har länkat till din blogg i mitt inlägg som jag inte lyckades publicera igår men nu i morse gick det.

helena sa...

Åh, vad synd, jag har inget att blogga om. Jag håller på med en bonad som kanske kan visas nästa vecka. Men man vill ju vara med och tävla om det läckra tyget.
Jag är ofta in på din sida och älskar den. Du har liksom blivit "navet" för mig här

Anonym sa...

Kul med en liten tävling mitt i allt julstök!!! Jag har länkat till dig på min blogg, men kunde inte skriva in det på din blogg, tyvärr. Måste ha blivit något fel. Som vanligt är jag lite sen och skriver om din inspiration först på tisdan :)
Kram Gun A.
rutigt.wordpress.com
gunatrutigtdotcom

Immi sa...

Vilkat härligt godistyg, visst vill man smaka på det:O)) Kram Immi

Linda sa...

Would love to win the M&M fabric. I would use it in a quilt for my sister because M&M's are her favorite candy. Thank you for a wonderful giveaway!
Linda "Cookie" Lawrence
Mandeville, Louisiana - USA
lbcookie1@gmail.com