Summa sidvisningar

måndag 21 december 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag nr 116!!
Samt inlägg nr 1800!!

 Mycket har hänt under detta år både personligt men också sy mässigt och det flesta har varit positivt!!
 Vid min sy hörna har jag suttit i många många timmar och njutit av våran gemensamma hobby..tänk vad priviligerad man är och får hålla på med det man trivs allra bäst med...

 Under hösten fick min ena sy grupp och jag en påse med tyger från en dam som städat bort sin våran gemensamma hobby pga. sin ålder. Dessa tyger kan man säga var både hela bitar men också flitigt skurna uti.Vi bestämde dock att vi delade upp en del och vi fick då sy vad vi ville av dessa tyger och  det blev en liten utmaning kan man säga. Jag vet att några av de mina har gjort arbeten tillsammans och en del sytt var och en för sig. Själv fick jag också en hög och förvandlade dem till en barnquilt.
Storleken på denna quilt är ca 70x100cm emellan sitter en vadd som legat till sig och passade bra både när det gäller tjocklek och storlek.


Idag går vi in i jul veckan och nu är det inte så många dagar kvar till min namnsdag mmm just det på julafton!! För oss maken och mig är det inte så spännande längre med julen vi har allt och hoppas bara på som det så väl heter få vara friska!! Däremot våra barnbarn ser ju med spänning på julafton och det skall bli så mysigt att få rå om dem i några dagar.

Idag har vi en ny Visa och Berätta måndag som ni alla är välkomna till att länka eller kommentera och vara med och inspirera..... Hur min inspiration mottages av er idag vet jag inte men jag kan konstatera att denna barn quilten den värmer den också!!
1 kommentar:

Julie sa...

Grattis på namnsdagen som snart kommer! Vilken fin barn quilt du har sytt och vilken tur att få tygg för din sy grup. Hoppas att ni har en God Jul, Bambi! Och tack for länkning idag.