Summa sidvisningar

måndag 16 november 2015

Välkomna denna måndag till Visa och Berätta nr 111!!  Ojämn vecka betyder här i Viken att vi har sy dagar och även denna veckan kör jag dubbelt med en av mina grupper!!!Härligt att få gotta sig i sin hobby och bara få vara och njuta!!
 Och denna veckan skall vi ägna oss åt ett nytt mönster med en gammal mall men så har de mina också önskat detta  och så får det då bli . Så därför visar jag er idag en quilt (gammal)just från denna mall vi skall sy på onsdag /torsdag men då ett helt annat mönster.

Jag tror att det finns någon därute som känner dessa tyger och jag hoppas att hon tittar in idag och kan njuta av Bambis  myller duk ... med sina  gamla tyger.

 Gammal eller nytt ja det är frågan .....Jag tycker att man får välja precis det man vill huvudsak är ju att man är nöjd själv med det man syr och SY det hoppas jag att ni ALLA gör???????
 Mallen Twister och min gamla duk sydd med den så hoppas jag att jag kan inspirera ER idag ,,,kanske har ni mallen själva och den bara ligger och samlar damm....så varför inte då ta fram den och ex. använda era jultyger som också bara ligger skär i sönder dem och sy ihop och skär igen ..och  vips så har ni en fin ny jul duk till erat bord....eller kanske en julklapp!!

Nu är jag så nyfiken på vad ni har att visa oss och inspirera oss alla med......och mitt tjat är slut ....Sy Sy Sy.....


2 kommentarer:

Tumlaren sa...

Jättefin kvilt du har sytt! Jag håller också på att använda den mallen nu. Har gjort en provduk som jag fållar färdigt ikväll och visar på min blogg ikväll och givetvis länkar jag till dig. Sedan har jag köpt tyg och skall sy, förhoppningsvis, mitt första lapptäcke till en enkelsäng med den mallen. Vi får se! Har dock inte valt kanttyg ännu men ditt vita/beiga är ju snyggt när man har mycket färg på tygerna i mitten. Syr du med mallen då? Antar det. En kompis syr ihop kvadrater, ritar ut, klipper och vips ett annat sätt att sy detta mönster på. Hon tycker det är mycket enklare. Kramar Titti

Turid sa...

Har aldri helt falt for disse twister-dukene. Men denne er en av de beste. Tror det er fargebruken din jeg liker.