Summa sidvisningar

fredag 16 oktober 2015

Myllriga färdiga fredag!!!
Idag får ni se mitt klädstreck igen och på det hänger min nya myllriga quilt .Den är sydd några kvällar då lilla jag inte orkade att tänka var så där lite okoncentrerad visste inte Vad jag ville göra men var ändå sysugen.
Såg att min scrapslåda  som var överfylld och bestämde då att börja sy från den!! Och så blev det.Jag bara sydde och sydde utan att tänka ..det fick liksom bli som det blev.

Och nu ser ni det blev så....Myller!!

Nu vet jag att ni mina läsare har olika åsikter om detta med all respekt!  Om myller scraps och quiltar sydda så och så får det vara .
För min del så känner jag en lättnad att alla småbitar av fina tyger har hamnat i en quilt istället för soptunnan.
Jag tror att vad man än tycker så kan denna quilt värma ganska gott i vinter och på kyliga kvällar.Samtidigt är det en färgklick i soffan!!

Min myllerquilt är i storlek 115x135 cm och blir då en lagom mysquilt. Eller 45,5x53,0 inch Jag har satt en något tjockare dukvadd emellan och quiltat med Yli tråd .


Idag är det länkardag igen och jag hoppas ni följer med och tittar in på de olika bloggsidorna och njuter och blir inspirerade !!!


http://crazymomquilts.blogspot.se
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca


Idag har vi en härlig höstdag så njut mina vänner av den men också alla fina quiltar ni får se på de olika adresserna!!

Kram från Bambi


6 kommentarer:

The Inside Stori sa...

I love a good scrap quilt.....and this one has it all.....great color, movement, interesting pattern.....great job!!

MIss Wattpads mamma sa...

En snygg häxkittel det blev, kram

Anonym sa...

It's bright and colorful and happy. I think it's great, and so perfect for when one isn't in the mood to think about anything in particular and just do something simple and satisfying.

GranthamLynn sa...

Very nice.

Magpie Sue sa...

Excellent!

Christlmodeller sa...

Visst är det roligt att ta tillvara på alla småbitar som ju bli över när vi skär till tyger till olika projekt. Och de blir ofta så fina Quiltar när de blir klara. Den är verkligen en färgklick. Kram till dig och quilten. Christl