Summa sidvisningar

måndag 7 september 2015

Välkomna till Visa och Berätta nr 101!!
Samt inlägg nr 1700.Ja då var det ett nytt Visa och Berätta måndag igen och jag syr vidare gör ni?? Stora delar av gårdagen satt jag vid symaskinen och trallade och njöt och vädret var dessutom perfekt för detta.
 
 
 
 
Köpte en lite Jelly Roll på rean hos Anna och den arbetar jag just medskall testa lite olika block samt en ny vadd som jag är så nyfiken på . Kan man då få /köpa färdigskurna remsor så tackade jag JA idag .Skönt ibland att få allt serverat på silverfat ibland och så går sömnaden snabbare också och min nyfikenhet börjar få ett slut!!

Hello heter denna rulle från  R.Kaufman och som ni ser är det en prickig sådan!!

Detta var min inspiration till er idag!! Jag hoppas att ni har mycket att berätta om erat Quiltrally eller något helt annat kanske som är  klart att visa upp eller på gång.......

2 kommentarer:

Rebecka sa...

Genvägar är skönt och när remsorna är så fina finns det verkligen inget som hindrar att köpa färdiga. Den här veckan har jag ingen quiltsömnad att visa men jag tittar såklart runt hos alla som länkar!

Turid sa...

Prikkete stoff har jeg virkelig sansen for, herlig. Gleder meg til å se hva du holder på med, og er stadig imponert over alt du når å sy.