Summa sidvisningar

onsdag 9 september 2015

God morgon mina vänner!!
Uppe med tuppen har vi varit en liten kylig morgon är det men promenaden ligger bakom oss och nu gäller det en strukturerad dag vid skärmattan och symaskinen för mig.
Jag tror det blir några timmar på altanen i solen också och då kan jag sitta där med ett gott samvete för igår kväll sydde jag på lukkekanter eller avslutningskanter kalla det vad ni vill  på flera quiltar som låg bara där och väntade .Ett  perfekt arbete att ta fram där på altanen men också vid TV:n och ibland även på syträffar när man inte vill ta  med sin symaskin dit.
Och det bästa ...quilten blir helt klar då sista stygnet är satt.Det är så himla skönt att ha kommit igång med sömnaden igen och då givet våra hobby och jag njuter fullt ut!!!Hur känns det för er efter våran sommar och ledighet???Har ni tagit fram skärkniven och börjat skapa ännu??
Förmodar ni varit runt i olika quiltaffärer på Quiltrallyt och handlat  men har ni börjat att sy av det ännu??

Läste på några bloggar att någon städar sitt sy rum någon annan blir inspirerad av gamla och givet fullt dugliga quilt tidningar.Vore så roligt att få veta era tankar och vad ni sysslar med just nu.


Lite blockparty kanske???


 
 
 
iaf. här hos mig!!!Ha en härlig onsdag !!Bambikram
 

10 kommentarer:

Gudrun sa...

Vilken trevlig kudde!
Kram Gudrun

Britt-Inger sa...

Kudden är superläcker. Jag är inte riktigt klar med Rikstäckets utmaning Vattenblänk. Några få stygn att sy ner upphängningskanalen och en pärla som saknas. Sedan har jag givit mig in på att sy hundvalpsblock, hur söta som helst efter ett mönster som jag köpt på Sew Fresh Quilts.
Så ännu inget att visa på min blog.

Heide sa...

What a lovely pillow! I have a charm pack of this fabric and wondering what to make....hmmmm, could be a pillow! Thanks for sharing.

Jennifer sa...

Love your pillow. Very, very pretty.

Immi sa...

Vilken söt kudde! Kram Immi

QuilterinMotion sa...

The fabrics in your pillow really drew me in. I love them all; it's striking (meaning lovely). Best wishes. Marsha

the zen quilter sa...

Love love love that pillow - gorgeous

Tumlaren sa...

Jättefin kudde du sytt! Jo, tygerna jag köpte på quiltrallyt håller som bäst på att tvättas. Jag tvättar allt innan jag syr. Det kliar i fingrarna på att börja med dem.

Helena sa...

Jättefin kudde. Det blir alltid så tydlig effekt med vitt som bakgrund. Det tilltalar mig.

Quilt och Söm sa...

Jättefin kudde! Du efterfrågar våra tankar om sömnaden just nu, jaa jag har inte riktigt hittat min gamla inspiration efter studieåret än, tror att jag tog ut all kraft jag hade då. Men jag ligger lågt och stickar och virkar lite tills det kommer tillbaka för det gör det det vet jag! Men jag tittar in hos dig och lägger färg och form "på hög"
Ha en bra dag!