Summa sidvisningar

måndag 29 juni 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!

Idag blir det ett kort inlägg och en mycket dålig inspiration till er alla från mig.Så nu är mitt hopp till er alla att hjälpa till och länka samt vara med och inspirera oss alla och göra dagens Visa och Berätta till något alldeles X-tra.
Bara för att jag är utslagen och min symaskin dammar igen så behöver ju eran inte göra det..utan kanske få arbeta mycket med tanke på semester och väder....

Jag tittade in i min band och spetslåda och då får ni titta i den också och kanske planera några necessärer och kanske dekorera med spetsar och band från eran egna samling. Apropå spetsar så är det ju många loppis och auktioner nu på sommaren där man även kan finna lakan dukar och mycket annat som passar till våran hobby. Är det något ni brukar åka på?
Lite kommentarer och berättelser ser jag också fram emot allt för att pigga upp mig.....och alla ni andra amt lite tips är välkommet med. 
 
 
Med dessa rader önskar jag er välkomna till Visa och Berätta måndag/Bambikram


4 kommentarer:

Birthe Marie sa...

Så fine blonder og bånd du har! Det er kjekt å pynte necessärer og jeg bruker de også på bordløpere inni mellom. Her jeg bor har vi flere "Gjenbruks butikker" (Secondhand-shops) Der går jeg innom og ser etter broderte duker mm. :-)

Catarina C sa...

En härlig bild på dina fina band, en sådan låda skulle vara trevligt att ha och Birthes förslag ska jag anamma. Krya nu på dig och du får väl klappa på symaskinen så länge så den inte känner sig ensam.

Kram

Annette sa...

Ta hand om dig så kommer glädjen snart tillbaka .
Härligt med en band låda!
Ha de

Anonym sa...

Som vanligt, bättre sent än aldrig :) Krya på dig!!!!!
Kram / Gun