Summa sidvisningar

fredag 26 juni 2015

Klar!!
Min vecka har varit och är annorlunda att ha semester och koppla av är inte bra ,,,,förra veckan började en förkylning  men den lyckades jag häva.
Efter våran midsommarhelg bankade den på dörren igen och slog till ännu värre....idag är det gott för mannen och övriga jag har runt mig för min röst har någon kidnappat ....så kan det också bli när man skall koppla av och njuta samt umgås!!


Hur som helst så är det fredag idag och min och många andras länkardag  och den quilt som egentligen skulle varit klar ligger fortfarande och tittar på mig ...men det kommer ju  flera fredagar.


Trots denna förkylning i kroppen så har jag lyckats mellan varven att försöka  sy lite ändå och färdigställa denna scraps kudde....
Visst kommer ni ihåg....
min lilla samling med små små scraps bitar  dryga 60 st är ihop sydda  i detta block.....en kassakvitto remsa runt om och så lite vanliga tygremsor så blev det en scrapskudde och den är 50x50 cm klar med dragkedja bak!!

Länkar gör jag till följande bloggar häng med och titta runt när de slår upp sina sidor!!

http://crazymomquilts.blogspot.se
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca


Solig kram från Bambi!!

8 kommentarer:

annemariesquilt sa...

God bedring til deg !
Flott å se at du bruker rester. Flott pute….

Catarina C sa...

Det blev en trevlig kudde med dina scraps! Krya på dig, själv har jag också fått förkylningsbaciller men är på bättringsväg, tyvärr har jag inte orkat sy någonting!
Kram

Annika sa...

Krya på dig! Och vilken fin kudde du sytt - och haft tålamod att pilla med alla dessa småbitar!

Birthe Marie sa...

Så flott pute! Fantastisk når de små restebitene blir brukt! Dumt med forkjølelsen. ønsker deg God Bedring, og God helg! :-)

Tilkunviilaaja sa...

Vilken fin scraps kudde! Jag tycker om den!

Gunilla sa...

Du är fena på att ta hand om scraps. Jag har en del att lära.
kram

Unknown sa...

So sorry to read you are not so well. Hope you will be better soon. In Holland the summer finaly arrived!! Glad you find the energy to sew and your pillow is beautiful!! Great to have such a beautiful scraps.

Angie in SoCal sa...

I like what you've done with your scraps, Eva! So colorful!! Hope you are all better.