Summa sidvisningar

fredag 5 juni 2015

Finish it up Friday!!


                                       Whoop Whoop!!

Dessa titlar finns idag på de bloggar jag kommer att länka till under dagen då de öppnar och detta är mitt vanliga fredags nöje varför jag gör detta??jo allt för att jag inbillar mig att jag kan vara med och INSPIRERA lite  inom våran hobby ......Men också ha lite ""press"" på mig själv med att sy och göra klart quiltar som annars kan bli liggande!!

Just till denna fredag är jag klar med en ny quilt  men också himla glad ...känns som en Whoop Whoop.....För igår var det ju avslutning i våra sy grupper och om jag förstod de mina "elever" rätt så var de nöjda med mitt arbete som  jag lägger ned och vi slutade sy dagen fram på kvällen med god mat och den dryck var och en ville ha!
Kan det väntas semester nu för mig tro???

Vad är då klart till denna fredag???

Jo......en stor quilt med Leciens  Quilters First Collection.......

En hel tygserie med Japanska tyger som jag haft i mina ägor ett par år ...jag har klappat och klappat på denna hög och haft svårt för att sätta skära i sönder dessa  tyger.Men härom dagen sa jag till mig själv .....nu eller aldrig....sy upp en quilt innan tyget är "omodernt"".

Så fick det bli och för att se och fortsätta njuta av för mig dessa vackra tyger blev det en enkel quilt i helt vanliga kvadrat block.
Storleken på min quilt är 160x240cm eller 63x94,5 inch och emellan lagren är det min favoritvadd 80/20 från Hobbs och på pressbar!!
Länkar gör jag till följande bloggar!!
http://crazymomquilts.blogspot.com
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca

Tack mina vänner för ni är inne och läser mina rader och till de mina sy tjejer tack för igår och de fina blommor jag fick och all respons!!
Nu önskar jag er alla en härlig fredag !!Bambi

2 kommentarer:

Lara B. sa...

Lovely quilt Eva! It shows off those pretty fabrics beautifully. Whoop Whoop for you!

Judy@Quilt Paradigm sa...

Beautifully done! Congrats on a lovey finish :)