Summa sidvisningar

fredag 12 juni 2015

Färdiga fredag!!


Äntligen har vi haft några fina sommardagar och jag har försökt njuta av dem på min altan .Tur är då att jag har gott om avslutningskanter att sy eller trådar att fästa.

Veckan har för övrigt varit bra intressanta och inspirerande dagar har jag haft och "min semester" har började  egentligen riktigt igår (var ju i Förslöv i onsdags!!)och den dagen innehöll sömnad med en ny quilt  topp!!!


Till denna fredag tänkte jag visa och berätta om Amanda Jeans utmaning att sy med scraps och hon är inne på vecka två med detta tema .Jag kommer att visa upp mitt första arbete och sedan får sommaren bestämma hur många veckor jag är med.                                                 scrap vortex QAL--week one
 
 
 
 


Denna quilt är sydd med några av mina "konstiga"smala snea och breda  remsor som legat ett tag i en låda och väntat på att få visa upp sig och nu äntligen är den klar.
Ca 75x125 cm är storleken eller 29.5x 49,0 inch.Aurfils melerade  gröna tråd har jag använt till quiltningen.

Länkar gör jag till följande bloggar idag:

http://crazymomquilts.blogspot.se
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca


Ha nu en fantastisk fredag!!Bambikram

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för länken till Amanda Jean! Jag hade missat hennes quilt-along, men nu blir det till att sy :) Jag gillar hennes idéer och scraps har jag gott om!
Gun

Julie sa...

So nice, Bambi. I was just on Amanda Jean's blog to see the progress of the Vortex project, and wished I had more time to play with it. I may at least pair some things up to use as a leaders and enders project. I'm glad you're playing along, and will watch more progress here.

Julie @ Pink Doxies

Gunilla sa...

Så många fina saker man kan sy av scraps.
Din är fiiin!!
kram

Catarina C sa...

Javisst blir det en härlig kvilt av scrapsremsor och inte gör det något heller att inte måtten är lika på remsorna!
Kram Catarina

Sue @ Quilting the Green Star sa...

Just visiting via Amanda Jean's blog link up. I love your scrap quilts, funny how the scrap bag never gets any smaller though and we need to make many other quilts with all the other pieces. Glad you are having sunny weather,
Kind regards
Sue

Tumlaren sa...

Jättefin kvilt av dina scraps! Vilken storlek har du på dina block?