Summa sidvisningar

söndag 3 maj 2015

Avslutning!!

Min quilt jag sydde i veckan med Cotton +Steel tyger är nu ihop vikt och ligger och väntar på en transport till ett överfullt centrallager B.
I mitt förråd måste något göras  för det får inte plats med något mera  nu ...och syr jag bara en quilt i veckan (färdigt till fredag!!) så finns det inte plats till dessa heller....så något får ju hända ...??

Vad det är frågan......


Just detta mönsterkort jag berättade om igår fick jag på Annas sy helg i början på April iden sy väska vi fick med lite smått och gott...
Eftersom jag hade gett bort samma kort till en av mina grupper och uppmanat dem att sy något utifrån detta så måste jag ju också sy av det kort jag fick eller hur??Rätt skall vara rätt!! 
 
Och då kan jag väl skriva så här att jag har använt detta mönster som inspiration till min  quilt och med inspiration så har jag sett bilden men som många av oss quiltare brukar så har jag inte följt måtten.....Även placeringen av tygerna skiljer sig....
 
 

 
Hade jag nu haft plats kunde jag ju sy en ny quilt och följt mönstret men  men ...lovar inget vi får se...
Hur som helst så syr jag helst i måtten 2,5 eller 5,0 inch passar mig bra och mina scraps passar sedan bra tillsammans även de.....men detta är jag!
 
Imorgon är det
 
 
VISA och BERÄTTA måndag!!!glöm inte detta !!
 
BAMBIKRAM!!!
 

Inga kommentarer: