Summa sidvisningar

måndag 16 mars 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!Ny vecka nya möjligheter.....eller??


Hur som helst så är det måndag och INSPIRATIONSDAG!!! och då hoppas jag att ni alla hjälper till och länkar era fina bloggar med allt vackert ni sytt!!

Jag själv håller på med så mycket olika sömnad att egentligen inte vet  riktigt när allt skall bli klart...eller velar jag bara .....duttar lite här och lite där.... Kanske är det så men ibland måste alla vackra och roliga bilder jag ritat upp i huvudet som jag vill göra och testa komma till så jag inte glömmer utav det hela.
Det är inte bara mina egna saker jag håller på med utan jag har ju också några grupper som skall fungera och det ligger mycket arbete bakom det också och få allt att flyta. Just nu och mitt i allt så har jag lovat en av mina grupper att färdigställa en quilt för att ha till våran utställning. 
 
 
Och denna topp sydde jag också för ett antal är sedan...av de scraps mina sy vänner ratade ..dessa små bitar tyckte de var så hemska och att det inte gick  att göra något utav!!! Men  som  ekorre jag är  så vägrar att slänga något....och då tog jag dessa fula och omöjliga bitar och sydde ihop... till en nioruta och snart är denna quilt helt klar och det skall bli så roligt att höra om den fortfarande är "ful""!!
Detta får bli en kort berättelse på historien av denna topp med  scraps fula eller vackra ..ja det avgör ni var och en .........därute.....

Inga kommentarer: