Summa sidvisningar

fredag 6 mars 2015

Härliga fredag!!

Denna fredagen har jag längtat efter länge och nu är den äntligen här.
Igår så packades det här hemma och planerades för idag så åker jag till Mölle på en sy träff över hela helgen och kommer hem först på måndag....förstår ni och fattar ni hur underbart roligt detta är och skall bli.

Det svåraste inför en sådan här helg är vad skall man ta med sig.......igår så vevade jag lite scraps på min Accu quilt och dessa scrapsen har jag tagit med  sedan har jag fått en hel stor kasse med smala smala resor och de har också fått plats  men om de räcker till något vet jag inte än men vi får väl se och testas skall de definitivt göras.

På vägen ner skall vi ta svängen om Anna och hennes butik där vi har fått en special öppning idag och jag kan nästan lova att påsen därifrån blir stor....

Idag är det ju fredag och färdiga fredag fortsätter .....
Nu hoppas jag att min helg går sakta sakta och den varar minst  en hel vecka.....!!

Kramar till Er alla

http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca

4 kommentarer:

Dollandesign sa...

Så kul det låter, att Du ska åka till Mölle på syhelg. Och att ni har möjlighet att "bunkra upp tyg" på vägen dit i Butiken Annarlunda.
Själv står jag också startklar inför en syhelg tillsammans med mina vänner i Västlapparna. Vi ska enligt tradition tillbringa helgen på Bohus Malmön.

Dollandesign

Quilt och Söm sa...

Ha en trevlig helg! Tyvärr brukar dom bara flyga iväg när man har trevligt och gör det man brinner för! Hoppas på lite inspirations bilder!
Kram Heléne

Paula sa...

Have a good Friday!!!!

Catarina C sa...

Du får en jättehärlig helg i Mölle och du får säkert sytt en massa!
Kram