Summa sidvisningar

måndag 24 november 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!

Denna veckan har för mig varit väldigt speciell och omtumlande. Det är så fantastiskt att så många av ER är inne och läser mina rader varje dag och räkneverket ramlar på Tack kära ni.... Dessutom så ville ju Anna med sin Butik fira mig och min blogg och det gjorde ju hon med två fina presentkort och jag hoppas att mina vinnare var glada och kan nu handla hos henne för hela 200:- .

Sytt har jag gjort och det är ju ett perfekt sy väder grått rått och trist men vid min symaskin och bordet fullt av härliga ljus känns det ändå bra..... 
 
 
Igår fick ni lite information om mönster Chenille har ni sytt det ännu och testat ???Om så har ni ju möjlighet att visa upp och skriva om det här idag..... 
 
 
 
 
Om inte kanske ni har något annat att visa upp gammalt som nytt halvfärdigt eller bara en tanke .....ja ni förstår säkert ....för vill vi hjälpas åt så gör vi det och INSPIRERAR!!!!Eller hur? 
 
 
 
 
 
Igår såg jag ett jul mysterium som blev färdigt hos många av er som var med och sydde och det tycker jag skulle vara jätte trevligt om ni som sytt ville visa upp här för dessa arbeten var så personlig och fina!!
Kanske lockar ni flera som vill vara med och sy......

Nog om allt mina vänner nu sätter vi igång och INSPIRERAR varandra länkar kommenterar och blir en så där härlig Quiltfamilj!!


Tack säger Bambi!!


1 kommentar:

Quilt och Söm sa...

OM jag blev glad, nu ska jag köpa en Accu quilt, men ska kolla lite med Anna först vad jag behöver till.
Tusen Tack igen!
Tack för dagens inspirationsdos!
Kram (och du, räkneverket ditt ökar snabbt)