Summa sidvisningar

måndag 17 november 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!

Nu har det varit höst ett tag och för mig är detta en katastrof ..iaf om det är så här rått och grått som det varit ett tag nu.
Därför längtar jag till våren solen och altanen igen.
Trots alla tända ljus jag har här  inne för att muntra upp det hela. Då i min fantasi och längtan efter våren så fick jag för mig att sy och designa en ny vår löpare. Köpte lite linnetyg och några blommiga tyger hos Anna och så ett prickigt och så syddes det här med mina favoritmått... och fram kom denna löparen när allt var klart!!
 
 
 
 
 
Själv tycker jag den blev helt OK och tänkte då Inspirera er med denna idag på Visa och Berätta  måndag. Jag kommer att sända iväg den samt en skiss till min goda vän Anna och hoppas på att hon blir lite glad i det trista vädret!! Så denna löpare får vara istället för en blomma!!

Nu väntar jag på era bloggar länkar och kommentarer om vad ni har på G där hemma för visst skall vi hjälpas åt att INSPIRERA varandra i våran underbara hobby!! Och alla ni läsare ,ni får också gärna skriva och kommentera och berätta vad som ni har på gång i syrummet.... för alla tips tas emot!!!

9 kommentarer:

Squirrels do Sew sa...

Kul idé. Visst är det lite 3 D på dessa "vindsnurror"?
Själv längtar jag efter lite kyla och snö och att få julpynt i huset. Det är den bästa stunden på året.
Lotta

Gudrun sa...

Fint mönster och vackra tyger tillsammans.
Kram Gudrun

Ammi sa...

Du inspirerar verkligen , löparen är så söt .

laila sa...

Så fin löpare, den passar ju även som Julduk.

Gunilla K sa...

Jättefin löpare! En allround-löpare kan du allt ha den som.
kram

eva sa...

Jättefin löpare har du gjort, Eva! Som sagt var, du inspirerar ständigt och så att jag har tagit mig i kragen och närmat mig symaskinen igen. ;-)
Kramisar

LoNiPe sa...

Åh vad den löparen var fin!!!! Tyger och färgval är helt underbara. Och vad synd att jag inte heter Anna och får den med Posten:)

Quilt och Söm sa...

Den löparen var fin, kan tycka att den även passar till jul. Då har du två i en ;-)
Kram

Frederika sa...

Kjempefin teknikk