Summa sidvisningar

måndag 20 oktober 2014

Välkomna denna måndag till Visa och Berätta!!!
Idag skall jag visa er två  dukar som jag har sytt för ett antal år sedan,,ett mönster som vi också sydde och hade som tema i mina sy grupper.

Ett mycket uppskattat mönster från boken Scrap-Basket-Sensations och det är Kim Brackett som är författare. Boken innehåller många vackra mönster och quiltar och bygger på min favorit bredd på remsor 2,5 inch!!!
 
 
En bok jag kan varmt rekommendera om ni inte redan har den...... Detta får bli mitt bidrag idag till att INSPIRERA er alla.
Mönstret heter Over and Under......(kanske lite passande med tanke på ubåtjakten!!  ))Kanske har ni massa remsor som bara ligger eller några Jellys i era lådor och då passar denna bok alldeles utmärkt som hjälpmedel!!

Bambikramar !!8 kommentarer:

Helena sa...

Den översta var verkligen i min smak. Jättehärligt mönster. Kanske nåt att testa nu när jag lovat mig själv att sluta med alla stora arbeten. Tack för inspirationen.

Ammi sa...

Den boken har jag också , mycket fint i den ,

LoNiPe sa...

Superhärliga färger på dina dukar. Blev så glad när jag såg att du tittat in på min blogg och lämnat en kommentar - tack! Därför redigerade jag mitt inlägg så jag fick till en länk till din fina visa o berätta måndag:)

Eliot syr sa...

Läckert mönster och härliga färger som man blir glad av. Kram Karin

Karins Syhörna sa...

Jätte fina alster du sytt och härliga tyger Karin

Cathy sa...

I have a different Scrap Basket book and love it too! Thanks for the inspiration!

Gudrun sa...

Vilket trevligt mönster!!Läckra!
Kram

Kaja sa...

Love your colour combination here - so pretty.