Summa sidvisningar

måndag 15 september 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!
Vi har nu en underbar höst så fina dagar med sol och värme .tom. havet har fått en bättre temperatur. Fint väder betyder här hos mig att jag har svårt att sitta inne och sy men som tur är så har jag verkligen tänkt till och tagit några timmar vid min Janne varje dag.
Sedan har vi ju haft en hel sy dag mina kamrater och jag och hela torsdagen syddes det .Även i denna veckan skall jag ha ett nytt quiltcafe´!! så det händer allt något trots allt!!

Idag är det Visa och Berätta där ALLA ni med bloggar är välkomna att länka var i världen ni än bor.Visa upp något sy relaterat som gäller våran hobby. Jag har under veckan själ visat både tygbuntar och små alster gamla som nya detta med lite tanke på att kanske kan jag INSPIRERA er.


Idag tänker jag själv visa några nysydda Mug Rugs där tygerna kommer från Quilting Treasures.

 
 
 
 
 
Jag har låtit tygerna tala och de är enkla men lite mysiga tycker jag nog. Så välkomna min vänner till veckans Visa och Berätta ....nu vill jag att ni INSPIRERAR mig och alla de läsare som tittar in här hos mig.Kanske kan du själv också  bli INSPIRERAD!!

Bambikram!!


8 kommentarer:

Birthe Marie sa...

Så fine Mug Rugs du har sydd! :-)

Unknown sa...

Lovely placemats. I ut a copy on my blog with a link to your blog. Enjoy the nice weather!

Kaja sa...

Those are cute!!

Eliot syr sa...

Jättefina mugrugs du har sytt för att inspirera oss idag.

Birgitta i Gävle sa...

Så fina dina muggmattor är.
Just nu sitter jag i solen utanför husvagnen och njuter av livet. Jag har lyckats blogga via telefonen om det jag sydde förra veckan. Däremot lyckas jag inte länka till dig - har ingen aning om hur man gör det i en telefon. Inte heller kan jag skriva in mig på "listan" för att delta i Visa och berätta.
Ha en riktigt bra dag och njut av det fina höstvädret.

Gunilla K sa...

Vilka sötisar du har gjort!
kram

Ramona sa...

I bought this fabric just last week and love your placemats! What a great idea.

Turid sa...

Så mange flotte krusmatter du har sydd. Jeg utfordrer dere alle idag med en ny QAL som startet 7. september. Håper flere vil bli med. Er det noen som tar utfordringen?