Summa sidvisningar

torsdag 25 september 2014

Syträffar!!Jaha, nu var det dags igen 14dagar sedan sist alltså våran sy dag denna torsdag både för Apelquiltarna och KviltSYstrarna här hos mig i Apelviken.
Vädret är ju inte det bästa just nu regn och kallt mörkt och tråkigt och detta kom snabbt .Det betyder att vi fått en riktig höst!!

Många av de mina åker sedan i helgen på en buss resa till Malmö och Limhamn där Öresundsquiltarna har sin utställning i dagarna tre.
Och jag är alldeles övertygad om att de kommer att få massor av INSPIRATION med sig hem.

Själv så åker jag också dit men främst för att hjälpa Anna med sin butik http://butikenannalunda.se  och demonstrera lite olika mallar mönster och bra ha saker.Så idag blir det en lång sy dag här sedan packa väskan och starta bilen för att köra söderöver men det ska bli så roligt och jag hoppas att jag träffar många av er som läser min blogg här men också alla ni andra.
Så kom gärna förbi stanna till och  säg HEJ!!

Med på resan är denna lilla necessär jag sytt upp för att bl.a visa var man kan sätta en gullig spetdragkedja...jag har sytt en liknande för ett antal år sedan men här är den jag sytt nu.....

och då också använt mig av tyget Paris.Inuti nessen har jag satt en bra plast för att skydda mot puder läppstift och dyl. men den ger också en bra stabilitet ....
Med även på denna resan finns en till necessär men den får ni komma och titta på i montern och den har också en spets dragkedja!!!

Hoppas ni alla därute får en bra (sy)dag..det skall iaf. jag ha!!Kram från eran Bambi


6 kommentarer:

Quiltstickan sa...

Det var lyxigt att sätta dragkedjan på tvären som stt smycke, vackert.
ha en rolig helg och hälsa till Skånetöserna :) kram

Ammi sa...

En riktig "lyxnesse"!

Kaja sa...

I love the lacy zip!

Gunilla K sa...

Så snitsigt att dekorera så.
Ja idag har jag ledig dag och då ska jag SY. Har lite applikationer kvar på Nissemors Jul. Sen så har jag så mysigt sällskap här i mitt syrum...mina båda kattherrar:))
Hoppas du får det bra på din resa. Du får väl visa nessen sedan för oss som inte kan åka dit:))

Kram Gunilla

Kelly @ My Quilt Infatuation sa...

really cute bag and the lace is a great touch!

Thank you so much for sharing at Needle and Thread Thursday!

:) Kelly @ My Quilt Infatuation

Quilt och Söm sa...

Oj vad mycket fint jag missat de sista dagarna då tiden inte riktigt räckt till för att kolla alla mina favoritbloggar! Ha så kul i helgen!
Kram