Summa sidvisningar

lördag 20 september 2014

God morgon lördag....
....Lika fin dag som vanligt ...solen skiner så gott ....vindstilla är det och maken och jag väntar på ett gäng barnbarn med föräldrar.

Mycket nytt har kommit för att hjälpa oss med våran hobby många bra ha saker .....om man vill givetvis....ha eller köpa.
När vi tjejer var i Mölle och hade våra underbara sy dagar där  var vi givet svängen om Anna och hennes  http://butikannalunda.se och botaniserade.
Med mig hem kom både det ena och det andra.....bra ha saker inför höstens sömnad.

Igår mellan varven på altan besök i solstolen och cykeltur till stan sydde jag en liten stadkants necessär och satte då den nya skyddande plasten inuti. Den blev riktigt bra måste jag säga,stadig av plasten och så är det ju också skyddande och lite mysig med tycker jag.

 Nu hoppas jag att all smuts av ex. smink hålls borta och det blir  lätt att torka av.

Alldeles strax skall min berömda kaffe kopp och jag inta altanen för att fundera planera och njuta av denna härliga dag som SMHI säger är den sista på ett tag.....

Bambikramar till ER lördag!!

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Härlig nesse! Måste nog börja spara stadkanter och sy något av dem. :)
Kram

Gunilla sa...

Nu måste jag nog ta fram min låda med stadkanter. Plast har jag hemma, kanske skall härma Dig :-) så småningom.
kram

eva sa...

Den är underbar, Eva! Bra med plast på insidan så den blir torkbar. Dessa stadkanter är alltid lika ljuvliga att jobba med.
Kramisar

Catarina C sa...

Så söt liten nesse och plasten du använder måste jag kolla in. Här är det fortfarande dimmigt men solen kommer nog fram om en stund! Kram

Turid sa...

Åååå, så nydelig. Kanskje skulle jeg finne fram posen med jarekanter? Symaskinen er endelig kommet fram igjen, så da må jeg kanskje starte med noe nytt. God helg til deg!

Quiltstina sa...

Nu har jag börjat samla stadkanter. Det där med plasten känns spännande och praktiskt. Trevlig söndag o Kram!

2ne sa...

Mye flott man får ut av disse stripene ja :-)

Annette sa...

Stadkanter är kul att sy av, plasten var nytt för mig.
Må så gott