Summa sidvisningar

måndag 22 september 2014

Ett År med Visa och Berätta måndag!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
Idag firar min blogg och jag ett år med länken Visa och Berätta måndag och egentligen skulle champagne korkarna öppnats och firats men det får ske rent bokstavligt!!Dels är det ju en vanlig måndag men  sömnaden idag är viktig  men lite festligt får det väl ändå vara.

Ett är går fort...min tanke med att öppna denna länken var att det skulle vara så roligt att INSPIRERA varandra med allt syrelaterat gammalt som nytt...tidningstips bok nytt tyger mönster ja ni vet allt om våran hobby.
Men en sak var också att vi alla skulle få flera vänner här på nätet som läsare men också  vi bloggare.
För visst är våran hobby fantastiskt och det är väl roligt att ge tips och få tillbaka??
Själv är jag en stor anhängare av våran hobby och den kommer högt upp på min lista!!Den har givit mig många vänner både personligt men också här på nätet och det är jag så tacksam för.

Under detta året har ni alla varit fantastiska med att blogga och länka och nu har det även nått våra nordiska länder lite granna och detta är så roligt!!!Mer vill jag ha och även andra bloggare från andra länder ....visst vore det också roligt.

Detta innebär att året som nu ligger framför oss kan vi alla bli bättre eller hur???

För jag vet att det finns massor av fina INSPIRERADE bloggar(e) som  kan länka till Visa och Berätta måndag!!
Nu ska jag inte tjata mera  för givet vill ni inte så respekterar jag  detta!!!

Nog om detta !


Nu ska vi väl ALLA  ha lite x-tra roligt denna måndag och fira lite iaf. eller???
Därför lottar jag ut en lite present till alla Er läsare och bloggare som kommenterar eller länkar till min sida idag  med 4st bilder som får symbolisera oss quiltare som INSPIRERAR varandra och givet  ett svart/vitt prickigt 30 cm tyg till dessa . Typiskt Bambi färg!!


 
 
 
 
 
Nu hoppas jag att dessa tyger  kan sätta igång eran sylust och att ni vill kommentera eller länka till mig idag.Jag förmodar att även ni har en åsikt om mig och min blogg och den vill jag gärna läsa från er på kommentarerna !!


Så enkelt är det att delta i utlottningen....KOMMENTERA eller LÄNKA...eller varför inte göra båda sakerna.....

Så skriv en kommentar alla ni läsare eller länka eran fina blogg till mig När ni väl gjort detta drar jag en vinnare på onsdag morgon .Detta innebär att länken är öppen fram till tisdag midnatt precis som vanligt!!

Givet vill jag här och nu passa på och TACKA alla er läsare och bloggare för att ni tittar in på min sida  och enl. statistiken är ni många..många ....varje dag .....det stärker och gör mig så glad!!

Så välkomna mina vänner  och KRAM från Bambi!!27 kommentarer:

Anonym sa...

Ja läsare är jag men ingen bloggare, måste ju veta vad fröken håller på med hi hi kram Märit

Ammi sa...

Bloggare är jag inte , men en stor inspirations blogg är
Bambi syr med sin Quiltglädje , lycka till i fortsättningen . Ammi

Eliot syr sa...

Jag tror att jag fått många nya läsare på min blogg tack vare din trevliga idé med Visa och berätta och jag har hittat många nya bloggar att gå in och läsa på och bli inspirerad av för visst är det en rolig hobby vi har. Grattis till 1 årsdagen!

Anonym sa...

Bloggar inte, men läser din blogg och andras. Allt för att få inspiration och tips. Det är så roligt att alla människor som är så duktiga är så villiga att dela med sig av sina alster och egna tips. Tack snälla, fortsätt så! Hälsningar Birgitta i Bollebygd

Helena sa...

Oj, redan ett år! Det har verkligen gått fort. Men vad jag tycker att det varit kul med din Visa och Berätta. Att surfa runt och inspireras och låna idéer. Det var verkligen toppen att du startade detta. Hoppas du fortsätter länge.

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei,og Gratulera masse med 1 årsdagen for å visa mandag.Kjempebra å få vita om andres blogger,få nyttige tips.Ha ei superfin uke med nye ting å sy,kos deg!Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Pumlans flitiga fingrar sa...

Stort grattis till ett år med inspiration till alla oss som läser din fina blogg. Tack också för att du ständigt ger nya tips till glädje och nytta, ingen risk att vi lider av brist på sömnadsidéer. Det är bara att titta in här och se vad du gör!

Birgitta i Gävle sa...

Tänk att det redan har gått ett år sedan du började med Visa och berätta. Jag har hittat en hel del nya bloggar som jag följer tack vare dig.

Anonym sa...

Kul att läsa din blogg. Du inspirerar många
Grattis på 1 årsdagen
Kram Helena

Anonym sa...

Din blogg är en given blogg som jag nästan besöker varje dag! Med massa inspiration och ibland blir det också något tänkvärt att ta med sig under dagen! Med dina länkar till andra bloggar har du fått mig att vidga mina vyer i bl a. "våran" quiltvärld.
Kram Pernilla Fridhemsberg/Ullared

Birthe Marie sa...

Gratulerer med et års jubileum for "Visa og Berätta". Det var en god ide du fikk da du satte igang dette. Her finner man andre blogger og mange gode ideer og inspirasjon, og så er det jo kjekt at lesere herfra også stikker innom min blogg. Tusen takk for at du startet, og for at du fortsatt holder på. :-)

Anonym sa...

Visa och berätta är en av de bästa idéer som kläckts på länge! Jag får så mycket inspiration. Älskar att besöka alla bloggare där ute i cyberspace :)
Kram Gun A

Anonym sa...

Hej Eva Grattis till 1-År. Du är en stor inspiration för mig med din blogg och alla tips du ger.
Lycka till i fortsättningen med din fina blogg.
Kram EvaM.

eva sa...

Grattis till 1 år! Trodde det inte först men insåg sedan att så fort går det! Tycker att detta har varit jätteroligt och inspirerande och framför allt har jag fått nya bloggvänner och lärt mig massor med saker på vägen.
Hoppas att du vill och orkar fortsätta med det roliga!
Kramisar

Turid sa...

Gratulerer med jubileum, godeste, produktive og inspirerende Bambi. Kjekt med en side der vi finner mange skandinaviske blogger.

Wivi sa...

Grattis till ett inspirerande år med Visa och Berätta. Hoppas du fortsätter många år till.
Kram

Katarina sa...

Grattis till första året! Hoppas du orkar fortsätta med denna inspirerande idé länge till! Så roligt att hitta nya bloggare! kram Katarina

Gunilla K sa...

Grattis på 1-årsdagen!
Jag har inget att visa idag, men hoppas ju på vinst så jag skriver istället.
Snart kan jag visa en adventskalender som mitt barnbarn ska få, men lite får du ge dej till tåls.
Imorgon ska jag kika igenom alla fina bloggar som jag hittar länkar till här hos dej.
Må så gott!
Kram Gunilla

Lisbeth sa...

Grattis till 1-årsdagen. Du ger en sådan inspiration med din blogg, har fått många tips från dig. Det är också roligt att gå in och titta på andras bloggar.
M v h Lisbeth

Anonym sa...

Grattis till 1-årsdagen! Jag är ingen bloggare själv men har ett stort behov av att få se vad andra syr och pysslar med. På din fina blogg tittar jag gärna in med jämna mellanrum för att njuta. Här finns mycket inspiration att få.
Många sy-kramar från Anne i Hogrän

Anonym sa...

Grattis till 1-årsdagen. Det är alltid roligt att läsa dina inlägg och sedan via dina länkar få se ännu mer. Jag bloggar inte själv men läser gärna andras för inspiration. Hälsningar, Gunilla i Västerås.

Britt-Inger sa...

Idag har jag inget att länka med. Är ju som du vet mycket upptagen med förberedelserna inför ÖQ utställningen. Grattis till ett årsdagen med Visa och berätta och jag kommer igen att länka till din blog.

Smultronbo sa...

Grattis till 1 år! Alltid roligt att följa dig både på måndagar och andra dagar. Ha en bra dag!

/Lina@Smultronbopieceful

Anonym sa...

Tack alla för all inspiration! Även om jag inte har nån blogg, kan jag ju läsa andras. Förresten, grattis på 1-årsdagen!
Kram, Gunilla G

Catarina C sa...

Här är en som är ute i sista stund, men bättre sent än......! Stort Grattis till att det är 1 år sedan du började med Visa o Berätta och man vill ju gärna ha något att skicka till dig på måndagarna men det är inte alltid det passar. Både du och alla andra som länkar till dig är verkligen inspirerande! Kram

Anonym sa...

Grattis Eva och ett stort Tack för all inspiration du ger oss alla varje dag.
Det har blivit som ett måste att gå in och kolla din blogg varje dag. Men ett
väldigt trevligt och givande måste. Ser fram emot många år till.
Många hälsningar Inger i småland

Quilt och Söm sa...

Jag vet att tiden för tävlingen gått ut men vill ändå tacka för tack vare din visa och berätta så har jag funnit många nya vänner både dig och andra, både såna som hittat min blogg och där jag hittat bloggar. Jättekul! Även om min tid upptas mycket av annat just nu.
Kram till dig!