Summa sidvisningar

söndag 31 augusti 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!!



Jodå jag vet att det är söndag idag och måndag i morgon...men jag har tänkt så här ...

 http://dollandesign.blogspot.com
utlyste tidigt i somras en sommar utmaning om att sy en quilt i svart och vitt och redovisningen var igår på allas våra bloggar vi som var med i tävlingen. Dessa quiltar kan vi inte få se om man inte vet vilka som är anmälda eller om man har bloggarnas adresser....lite tråkigt tycker jag.
Nu skulle det ju vara så trevligt om ni som är med på Dolores utmaning att länka era arbeten till mitt Visa och Berätta måndag som börjar idag. Min länkning kommer att bli som en utställning där alla vi som givet tittar in hos mig kan få njuta och INSPIRERAS vore detta inte trevligt???? Dessutom tycker jag det är synd att vi alla quiltare och givet alla ni andra också inte kan få njuta av allas fina arbeten.

Min svart/vita quilt skrev jag om igår och ni alla kan läsa om den där...men så här såg den ut på bild..........






 
 
 
 
Nu är det ju inte bara sommar utmaningen som skall visas upp här utan alla ni som har något quilt relaterat och egna bloggar är välkomna att länka var i världen ni än bor eller är!! Jag ser fram emot massor av härliga quiltar idag, måndag och tisdag då länken är öppen...

Så välkomna mina vänner!!






8 kommentarer:

eva sa...

Jättebra idé och toppenkul att, förhoppningsvis få alla samlade så man kan se vad alla har gjort för trevligt! Din quilt är fantastiskt läcker!
Kramisar

Anonym sa...

Jag har inte länkat till din sida, men gör det imorgon i ett inlägg. Tyckte det var viktigare att visa min svartvita tygkorg just nu hahaha! Hoppas det är ok?
Kram Gun

DeeDee sa...

Great quilt, now I want to make a black and white quilt!

Katarina sa...

Din svart-vita kvilt blev jättehärlig! Hoppas nu många länkar sina svart/vita arbeten hit! Jättebra idé! kram Katarina

Birthe Marie sa...

Det var en kjempefin svart og hvit quilt du har sydd! Og det var en god ide og linke alle innleggene slik at de blir samlet et sted, og vi kan gå på utstilling. :-)

JaneGardner sa...

Jättesnygg quilt! Kul ide´
kram
vivianne

InGa sa...

Flott quilt i svart / hvitt.
Jeg lenker mitt innlegg med utfordringen.

Connie Kresin Campbell sa...

Beautiful, I really like this!