Summa sidvisningar

fredag 29 augusti 2014

Fredag....
Igår var det sy dag och det syddes kan jag berätta....när jag väl var hemma igår kväll kändes det faktiskt att vi hade haft en härlig och INSPIRERANDE sy dag.Lite trött var jag allt men full av inspiration av  färg och form när jag kom hem på kvällen.

Själv hann jag inte mycket mera än att sy nästan färdig en avslutningskant på en lite större quilt men jag får vara glad för detta.

Idag så är det ju fredag och då får jag och min blogg visa upp sig  på utlänska bloggar sina färdiga quiltar till idag ....nästan samma som jag har på måndagar med  min länk Visa och Berätta måndag skillnaden är bara att hos mig behöver  quilten inte vara klar ....men gemensamt har vi allt  att INSPIRERA varandra!!!!

Jag har till idag sytt en kaffeduk...lite stormvarning? ...för tant?...gammalt eller är det nytt med dessa dukar??Ja det får väl tiden utvisa....eller mönstret kanske....

Hur som helst så är den sydd med mallen Lazy Angel....och sampler block....


 


av   linnetyg och  en provkarta som legat läge i mina hyllor.
Måttet på duken är 115x115 cm eller 44,1/4x 44,1/4 inch,quiltad i dikena för att sedan när jag väl kommer till Anna skall köpa och handquilta lite med hennes linnetråd som är så vacker och som jag tror skulle passa jätte bra.


Vilka länkar jag då till???
jo..

http://crazymomquilts.blogspot.se
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca


Titta gärna in i em. eller när våra vänner vaknar och öppnar sina bloggar så får du se om du också blir INSPIRERAD??

Tack för idag och Bambikramar!!

3 kommentarer:

Quiltstina sa...

Det var en väl använd provkarta med fint resultat
Trevlig helg!

Celtic Thistle sa...

Nice quilt top!

Lara B. sa...

Very nice Eva! I also love the house quilt up on your blog's title!