Summa sidvisningar

lördag 23 augusti 2014

En liten lugn lördag!!
Igår fick vi besök av våra goa barnbarn de kom med tåget trodde vi.... Kan bara tala om att de  fick en låång resa mellan Borås och Varberg .
Strömmen tog slut i Viskafors och där satt de kvar i tåget över en timma ...senare kom de fram till Skene med tåget och där  stod det äntligen en buss och väntade.....för strömmen den var borta igen...
Väl framme i Varberg kom de hungriga och trötta men lyckliga över att vara framme hos oss. Nu på fm. är allt sig likt här  igen ,,,sovande barnbarn  och " lite" tassande och viskande  av farmor och farfar!!


Så vad passar då inte bättre än att stå vid skärmattan och förbereda lite sysaker inför nästa veckas sömnad.
Beställde dessa underbara tyger från Anna som jag fick med henne i onsdags när hon var här och det mörkblå är nu redan slut.....


 Nya Grung Basic från Moda.


Det är så härliga och pigga färger som jag tror att de kan lyfta mina arbeten jag skall sy fram över....Alltså bra att ha tyger.......Vi verkar få en fin lördag solen har kommit tillbaka men varmt är det inte så hösten den kom snabbt iår!!

Ha en skön helg mina vänner/Bambikram  och glöm inte sy så det ryker............


5 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilka underbara tyger!! man blir både varm och glad av att titta på dem. Spännande att få se vad det kommer att bli av dem.
Kram

Trines hobby sa...

Nydelige farger, og høsten....ja den skal få lov å komme i år, for vi har jo hatt lang sommer med mye sol og varme. Gleder meg til mørke kvelder, vind, regn og varmt syrom:)

JaneGardner sa...

Spännande tyger. Trevligt att se i blogg, inte alltid man själv hittar godbitarna på nätet. Tack för bra tips
kram
vivianne

Annette sa...

Tygerna ser helt underbara ut.
Må så gott

Pumlans flitiga fingrar sa...

Snygga bastyger! Det kan man aldrig få för många av!