Summa sidvisningar

onsdag 2 juli 2014

Mug Rugs! 


 Några nysydda Mug Rugs har jag gjort med tanke på sommar fika och altanen . De är också sydda med några  scraps remsor som jag hittade i min rems låda och har måttet 5,5x 9,0 inch och duk vadd har jag satt emellan.

Detta är onsdagens inlägg från mig  och jag hoppas ni blir INSPIRERADE  av att sy lite och givet så får ni sy vad  som helst men kanske några nya Mug Rugs eller tallriksunderlägg.Roligt att ha själv men också en perfekt present !!

Inslaget idag blir kort för en tur till Varbergs torghandel står på agendan med våra barnbarn.Efter en häftig regnskur i morse så vet jag inte om vi  cyklar för runt om oss är det mörkt (svart!!)men just nu över Viken så har solen tittat fram igen!!Bambikramar till ER alla!!!

4 kommentarer:

Gudrun sa...

Härliga mugrugs och jag tycker dom är så praktiska.
Svart in över land, men uppehåll på ön:-))
Trevlig onsdag till er!
kram

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei!Flotte,fine smågaver sånne mug rugs!Bruk av rester,prøve ut nye ting,og det beste av alt.En blir som regel helt ferdig med de når en først setter igang!Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Birthe Marie sa...

Så flotte mugrugs, og jeg syns også at de er veldig kjekke å bruke både innendørs og utomhus. Ja, det er godt å få bruke litt tøyrester, og til mugrugs er det ikke så store bitene en trenger. :-)

Curly Anna Quilts sa...

I really like your mug rugs! I normally make my mug rugs from free motion practice pieces. I've been collecting coffee related fabrics and I think it is time to make some coffee mug rugs. 😄