Summa sidvisningar

tisdag 24 juni 2014

2014-06-24!!

Det är tisdag ..solen den skiner och frukosten intogs på altanen nu på morgonen .Det är mitt i sommaren och nu är det som allra finast tycker jag.
Men vad gör jag eller vi om exakt 6 månader???
Idag är det alltså ett halvt år kvar till "min dag"" julafton.
Fast egentligen så vill vi nog inte tänka på eller höra talas  om detta......eller hur? Men nu är det så att jag har fortsatt min sömnad med små barn quiltar och då blev det ytterligare en röd sådan och då lite mera jullik...så därför så får ni se den färdig idag som var på G häromdagen....men ett halvt år för tidig....eller var det för sent kanske?? 
 
 
 
Ni som följer mig här ser kanske  att den har ett lite annorlunda utseende än de övriga jag visat under förra veckan, eftersom det blev  två stjärnblock insydda också..
 
Jag kan bara säga att i min scraps låda sjunker det  men men men det är SAKTA !!!
 
Tror att scrapsen räcker till minst 10 st små quiltar till och då skall ni veta det är bara en liten scraps låda jag syr ifrån.....
Quilten den har samma mått som den övriga små 60x90 cm eller 23,5x35,5 inch.
Lättquiltad med en Guterman tråd och 80/20 vadd emellan.
 
 
Tisdag var det ju idag  och då länkar jag till följande bloggar:
 
 
Men glöm inte att även min  länk Visa och Berätta  måndag är öppen ända till mid natt ikväll och där kan du hitta många fina alster att njuta av från underbara bloggare...så titta gärna in och passa på att länka du med .Välkomna!!
 
 
Med denna lilla barn quilt så var det min INSPIRATIONS bild till er  denna tisdag!!
 
BAMBIKRAMAR

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig quilt! Jag tror ändå att vi struntar i julen just nu, haha. Först vill jag ha solsken. Lite grann är det på gång här (ja, solen alltså). Visst är det konstigt att scraplådan aldrig blir tom, fast vi nästan bara använder scrap när vi syr, hmmmm!
Kram, Gun

Connie Kresin Campbell sa...

Beautiful quilt and love the fabrics! This is perfect for Christmas or any time! Thanks for sharing.