Summa sidvisningar

tisdag 15 april 2014

Ny tråd!!


Idag var det lätt att stiga upp  solen sken så skönt in genom fönstret men det har varit en kall natt  men  av detta så kommer vi få en underbar dag tror jag.
Jag har laddat upp en jätte hög med påsydda lukkekanter som skall få följa med ut på altanen och sys klara där OM vädret håller i sig.
Redan nu på morgonen har jag suttit och sytt i soffan och lyssnat på Nyhetsmorgon på TV.

                       Jag har tycker jag haft problem med tråden när jag syr lukkekanter ...den brukar bli en massa ""snutter"" på som är svåra att reda ut tar tid och retas. Så testade jag för mig en ny tråd för handsömnad som heter Superior Threads The Buttom Line.... en 60 tråd tunn och skön att sy med och inget krångel.
Nu skall jag testa denna tråd i fortsättningen när jag syr för hand och jag skall rapporter vidare till er  om jag är lika nöjd om ett tag.

                         Efter vårat besök på Gekås i förra veckan så köpte jag en hel hög med inner kuddar till alla de hel och halv färdiga som bara väntade på att bli klara. De halvfärdiga har blivit helklara och de andra har fått en innerkudde....

och en del av dem pryder sin plats i ute rummet!!

Tack alla ni som ville vara med och INSPIRERA oss alla på Visa och Berätta igår....och  tänk vad mycket vackert det finns  på våra bloggar!!Länken den är öppen till midnatt ikväll så det är bara att vara med om NI vill.Titta ner på gårdagens inlägg,,,välkomna!!

Idag så länkar jag till
http://conniekresin.com
http://quiltstory.blogspot.se
http://ihavetosay.typepad.com

Titta gärna in där ni också och njut av allt vackert!! Bambikramar till er alla

6 kommentarer:

Ammi sa...

Hej du använder även aurfil tråd , var kan man köpa den på årsmötets helgen bland försäljarna var det ingen som hade den ? Ammi

Maja sa...

Men Oj vad snyggt!
Tycker mig känna igen tygerna.
Vad vi har busat!!!
Kram//Maja

Quilt och Söm sa...

Vilka härliga färger du använt i dessa arbeten! Jättefina!
Kram

Sue Daurio sa...

Very Pretty!

Connie Kresin Campbell sa...

What a beautiful topper and pillow!! Thanks for sharing.
Freemotion by the River Linky Party Tuesday

Run 'n Stitch sa...

Jelsker...