Summa sidvisningar

torsdag 3 april 2014

Lottat och klart!!
Mina 100 Tula Pink block är klara .......försökte fotografera dem här om dagen men kom bara till 40st sedan började det blåsa och alla 100 block som var utlagda blåste all världens väg....


 
 

Väl ihop samlade ligger de nu i en bunt och väntar på att få bli en topp....Jag sydde mina block i scraps och som ni nu vet så lottade jag ut en hög med scraps i måndags lite av det som blev kvar.
Tiden för utlottningen gick ut vid midnatt i natt och nu på morgonen så drog Rutkocken en lott.Tråkigt är att det var få läsare som ville vara med på mitt lilla bus.
Kanske har ni tröttnat på alla tjat om scraps eller har så mycket hemma själva att det är nog nu!!??Hur som helst är jag så glad att ni alla som har bloggar ville vara med och INSPIRERA oss alla och jag hoppas att ni kommer att visa upp era alster varje vecka som VISA och BERÄTTA,måndag pågår!!
Och vi läsare du och jag är så tacksamma för alla tips i färg och form och få njuta av alla fina quiltar.

Nu till det viktigaste .....Rutkocken drog lott nr 18A!!!!! och detta är JENNY!!!Grattis säger jag till dig och hoppas du får användning av mina scraps!! och om jag får din adress så dimper ett kuvert ner till dig!!

Om en stund åker jag för att SY och  INSPIRERAS på  Annas  Quiltcafe denna torsdag i Förslöv och allt som gäller våra hobby får jag iaf. inte för mycket utav.Och denna torsdag är jag ledig så detta besök passar så bra!!!

Torsdags läkning hinner jag också göra till Kelly Y med bloggen  
http//:myquiltinfatuation.blogspot.com  

Bambikramar till ER alla och   var rädda om ER!!!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ojjj så fina dina rutor är, ser fram emot när du visar alla. Önskar dig en trevlig dag hos Anna och snön är försvunnen. Kramar från MonicaJ

Immi sa...

Så fina dina block är, snart är även jag i mål med mina:O)) Ha en bra dag! Kram Immi

Birgitta i Gävle sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Birgitta i Gävle sa...

Vad du ärr flitig! Alla block färdiga redan. Så snygga de är

lisailysekil sa...

Typiskt mig, detta hade jag missat!Men dina block är SÅ härliga och färgsprakande och du är en så stor inspirationskälla, tack Bambi Eva! Kram fr Lysekil

eva sa...

Jättegrattis till vinnaren! Vad härliga blocken är - var rädd om dem - annars kanske täcket blir så litet om fler block blåser bort! ;-)
Kramisar

Turid sa...

Ha, ha, ja dette har jeg opplevd selv. Sprang rundt i nabolaget og samlet sammen blokker som fløy i vinden. Skikkelig fine blokker i teppet ditt. Jeg har ikke fått tid til å sy disse denne gangen.

Pumlans flitiga fingrar sa...

Vilka färgglada och härliga block! Det måste ha blivit en färgglad dans när vinden tog dem! Grattis till 100 sydda!

Karins Syhörna sa...

Hej Eva nu är bloggen klar tack för utmaningen den heter Min sömnads glädje Kram Karin

Anonym sa...

Oj va kul! Vad fina fina block är, ska bli kul att se den färdiga quilten senare. Hälsa din rutkock och tacka för ett bra jobb med dragningen :-) Kram Jenny

Quilt och Söm sa...

Va fint ditt Tulatäcke kommer bli! Ska bli kul att se det färdigt!
Grattis till vinnaren Jenny!
Nu ska jag leta reda på Karins blogg.
Kram