Summa sidvisningar

måndag 31 mars 2014

Välkommen till Visa och Berätta,måndag!!

Där jag hoppas att du vill vara med idag och INSPIRERA oss alla och kanske själv få lite tips och trix.
Det är inte bara våran INSPIRATIONSDAG denna måndag ,,nej vi skall fira lite också har jag tänkt!!Så en liten tävling står med  på agendan.

Jag vill först  fira alla er som så troget  länkar till min bloggsida varje vecka och till er alla mina läsare .Det är ni som gör att jag firar vidare med detta  blogginlägget som är nr 1200!!
besöksräknaren passerar 360.000   och sist men inte minst 154 följare har jag  fram till idag.

Allt detta är så otroligt roligt och fantastiskt!!!

I veckan så blev mina 100 Tula Pink block klara och de är ju sydda i scraps...min korg med scraps den sjönk ytterst  lite  och jag tror att de scrapsen som är kvar räcker säkert till 100 block till!!

Nu är min tanke att jag lottar ut en hög från denna korg!!


Så här tänkte jag att lotterit skall gå till!!

Till er som länkar till min bloggsida idag ,ni får automatiskt 2 st lotter som TACK!!Skriver du även om min lilla tävling på din blogg blir det 3st lotter!!

Och nu mina underbara läsare skriv en kommentar på min bloggsida berätta lite om vad du tycker om Visa och Berätta,måndag!!och så deltar du i denna tävlingen också med 1st lott.
Skriv gärna ditt namn så vi /jag vet vem du är!!
Har du problem med att kommentera och ändå vill vara med i tävlingen skicka då ett mail till mig så räknar jag in dig också i tävlingen med 1st lott!
Och så här enkelt är det att  delta på ett litet hyss!!
Tävlingen avlutas på onsdag midnatt och min länk är öppen även den till detta klockslag!!
Under torsdagen får ni veta vem den lyckliga ??är!!


Nu hoppas jag att som sagt ni är sugna på att visa upp era fina alster på era bloggsidor och att ni alla sedan klickar er  runt och kommenterar men också njuter av allt vackert!!Tänk vilken underbar hobby vi har!!Välkomna  till Visa och Berätta,måndag!!

Bambikramar!!!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar verkligen att du kör Visa och berätta. Försöker vara med varje måndag (ibland blir det tisdag, haha). Tror jag missat bara en gång. Även om jag besöker många utländska bloggar, är det skönt med en blogg där det står på svenska och där man kan hitta andra svenska bloggare! Jag blir superinspirerad. Stort tack att du startade detta!!!!
Kram Gun A

Anonym sa...

Undrar hur många kviltar vi kan få ut att småbitarna vi har i våra tunnor, har sytt mängder med kassakvitton nu men det syns inte i tunnan. Carina

Birgitta i Gävle sa...

Grattis till den höga besökssiffran. Fast jag är ju inte förvånad. Vill man hitta inspiration så ska man besöka din blogg. Tack vare din Visa och berätta får jag ju nys om en del, för mig, okända bloggare, förutom allt du själv visar oss för inspiration.
Utan din Visa och berätta skulle jag garanterat inte skriva i min blogg varje vecka. Så Bambi Tack för din Visa och berätta!

Quilt och Söm sa...

Visa och Berätta måndag är ett jättekul initiativ av dig! Jag har fått många nya "vänner" tack vare dig!! Du är en av dom!
Kram!

Jenny sa...

Grattis till alla inlägg och besök! Du är en sann eldsjäl och inspiratör. Tack! och kram

eva sa...

Jätteglad och tacksam för att du startade detta! Det är ju så roligt att läsa och inspireras av allas inlägg och man lär sig hela tiden något nytt. Jag har dessutom fått nya bloggvänner genom detta och det är toppenroligt! Sedan är ju du en ständig inspiration med din iver och glädje över att sy hela tiden. Tack, Eva, för ett kanonbra initiativ!
Kramisar
eva

Eliot syr sa...

Väldigt trevligt det här med visa och berätta. Det är så kul att se vad andra syr och bli inspirerad av och så är det även jätteroligt att få kommentarer på sin egen blogg av likasinnade. Tack Bambi för ditt initiativ och grattis till 1200 inlägg.

Catarina C sa...

Grattis till dina besökssiffror, det är ett imponerande antal. Jag försöker att delta varje måndag/tisdag i din Visa o Berätta men ibland kommer annat emellan. Det är ett mycket trevligt intiativ från dig Eva och att man lär känna andra bloggare är jättekul! Kram

Anonym sa...

Även om det inte blir lika mycket sytt längre så ger du & ditt Visa & berätta måndag massor av insperation! Mycket "ögongodis". & Grattis till besöks siffrorna. Kram Stina