Summa sidvisningar

söndag 9 mars 2014

En underbar söndag!!

Som sagt borta bra men hemma bäst...så skönt att få vakna upp i sin egna säng.En fantastisk  plats har vi varit på i Marsa Alam-kusten och Coraya Bay och njutit av 15 dagar där min Rut kock och jag.
Vi passade också på att fira våra födelsedagar under tiden och blev då av personalen väldigt uppvaktad.Strålande solsken och runt 30 gr hade vi hela tiden ,24-25 gr i havet och poolerna var mellan 22-31gr..inte helt fel.
Men nu när man är hemma så njuter jag fullt ut av de krokus och annat som spirar i gräsmattan och idag kunde man tom.  ha intagit den berömda koppen på altanen.


Nu skall jag ta mig an min kära moster som är här och hälsar på oss...en Västlapp.... och då skall vi givet botanisera i mina quilt böcker och mönster....
Ha det mina vänner!!

Bambikram

6 kommentarer:

Dollandesign sa...

Ge Berit en kram och hälsa från mig!

Dollandesign

annemarlen sa...

åh, så härligt ni har haft det. Och så fint i sängen :))
Som sagt, borta bra men hemma bäst.
Grattis i efterskott och kram till dej.

Annette sa...

Å vad härligt ni har haft det. Och så fint de hade bäddat åt er.
Nog har jag det varm och skönt men inte fullt så varm och det är jag glad för, skulle bli lite olidligt att springa långt i den värmen tycker jag.
Må så gott

annemariesquilt sa...

Det høres helt fantatisk ut !!

Catarina C sa...

Härligt att höra att ni haft det bra i Egypten. Här kommer också en grattiskram i efterskott!

Anonym sa...

Grattis Grattis!! Ser ut till att ha varit en fantastisk semester med sol och värme som du älskar. Bamsekramar till dig från MonicaJ