Summa sidvisningar

onsdag 5 februari 2014

Leva som man lär!!


Dagligen är jag inne och surfar runt på era bloggar och det är så inspirerande och mysigt att få njuta av alla fina quiltar.
Både färg och form skiljer sig markant och det är också en riktig vitamin kick!!

Min egna blogg är för mig så tråkig och jag skall inte skriva meningslös men just nu känner jag att fantasin är på noll.

Så helt plötsligt läste jag på Dollan design att hon läst på min blogg att jag brukar skära upp mina omöjliga scraps bitar ,de som räcker, till 2,5 inch kvadrater.
OCH detta tog hon efter ,,vad glad jag blev,,,alltså kan även jag inspirera lite!!!!

Hur var det då med dessa små kvadrater hos mig ...en stor korg med scraps låg och väntade ..så varför inte leva som man lär..


 
Jag undrar just vilken färg som är mest använd hos mig!
 
 
 
Så därför tog jag en förmiddag och skar upp alla scraps i den korgen och resterna därifrån får bli sömnad på kassakvitto rullarna eller annat!!
 
Häromdagen så skrev Eivor och frågade om mitt TA Da ,vliselinet jag sydde trianglar av var det fanns att få tag på .Jag har köpt detta hos Anna,   http://butikenannalunda.se .
 
 
 
Så till en till rolig upplysning!!Vi här i Varberg åker till Nordisk Quilt  i Norge i slutet på Maj .I nu läget är det 34 personer som åker och skall njuta av allt där i två dagar.(Fredag-Lördag!!)
Berit på Brunosons buss i Horred har lyckats få tag på några fler  hotellrum alltså finns det några få platser kvar om ni har möjlighet och skulle tycka det vore roligt att åka med så ring gärna till Brunosons och få fler upplysningar.
 
Jag är så glad själv att de mina ville åka med och njuta av allt och träffa andra quiltare och bara få vara i två dagar .Så om ni visste vad vi längtar dit!!
 
Ytterligare en lite upplysning !Måndagen 17/2 har vi en UFO dag här i Apelviken är ni sugan på att bara sy?? hör då av er till mig!!
 
Nu skall jag snart sätta mig vid symaskinen och bara gasa och quilta  och jag skall gasa ordentligt testa och så får vi se vad det blir......en tummetott kanske!!!
 
Ha en fin onsdag!!Bambikramar
 

Inga kommentarer: