Summa sidvisningar

söndag 16 februari 2014

Kalla den Kalla....
Igår tittade jag faktiskt på Tv och OS en stund och jag tror att jag inte var ensam tittande när våra skidtjejer körde stafetten.
Visst var det ett spännande lopp och visst gjorde dessa tjejer det super bra.
När väl loppet var över så var jag så uppe  i varv att det gick inte att hejda mig utan jag fullständigt slängde mig över en låda med remsor och symaskinen.

I denna lådan låg det raka ,sneda korta långa remsor och massor  av andra "slattar""....den där sista remsan man får över på en tygbit ja ni vet.
Jag hade lite riv vliselin hemma som jag  skar upp  i 9,5 inch kvadrater  och så började jag sy....utan att tänka....och det hela fick bli som det blev....
Och det blev det också!


Efter ett par timmar så var dessa block färdiga ...


 
 
 
 
 
och mitt fritt skapande var slut och även mina konstiga remsor som även denna gången fick bli en quilt istället för att åka i soptunnan.
 
Jag kan berätta att roligt hade jag att få leka så här utan som sagt tänka och bara få sy och där tygernas längd fick bestämma plats.
 
Idag skall den få en svart kant runt om tror jag ett bakstycke och några quiltsömmar på sig och så är denna skapelse färdig och jag kan kalla den INSPIRATION av Kalla!!
 
Bambikramar till ER alla där ute!!!!

9 kommentarer:

eva sa...

Härligt, Eva! Tänk vad vi inspirerar varandra - heeeeela tiden! :-))
Kramisar

Immi sa...

Underbar, tänk va fint det kan bli! Fast det vet jag ju sedan innan:O)) Kram

Anonym sa...

Det är sååå snyggt!!!

Catarina C sa...

Det är bra att släppa loss och kvilten blev fin i sina starka färger! Kram

Catarina C sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Turid sa...

Så flott denne ble. Ikke alltid så lurt å tenke for mye før man starter på en quilt, altså. Gratulerer med gullet! Vi var jo litt skuffet over våre, men unner dere så godt å vinne.

Quilt och Söm sa...

Jättefin Kallaquilt! Jag är så avundsjuk på dig som kan gå "helt bananas" och blanda tyger så här! Det vill jag lära mig,!

laila sa...

Så trevlig Quilt, hur hinner du?

Anonym sa...

Tänk så bra det blir när man bara låter bli att tänka.Kram