Summa sidvisningar

tisdag 25 februari 2014

I rosen rött jag drömmer.....


 
 
I förra veckan visade jag min kudde med rosentyger och dessa tyger tog givet  inte helt slut så det fick bli en löpare också .
Kanske blir det en ännu roligare present att få vad vet jag.
Men min tanke är att jag skall ge bort detta som ett tack för all hjälp min käre make och jag fått!!En sak vet jag att detta set passar bra i färgen och tygerna ...

Idag är det tidag och då länkar jag till
http://conniekresin.com
http://quiltstory.blogspot.se
http://ihavetosay.typepad.com

Hur har ni det då följer ni mina blogg adresser och tittar in på de utländska bloggarna?Vad tycker ni om dem?? Vore lite kul att få några kommentarer från ER!!

Bambikramar

4 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

De eller den som får detta romantiska set blir säkert mycket glad. Finns väl inget roligare än att få något som är handgjort!

Kim sa...

These are lovely...such pretty fabrics!!

Mona sa...

Deilig å finne fram litt lyse stoffer igjen. Bestandig hyggelig å glede noen. Jeg liker så godt tepper du har på forsidebilde ditt. Mange flotte hus.....finnes det mønster til det noe sted? Ha en fin kveld.

Birgitta i Gävle sa...

Så ljuvliga tyger du har använt. Jag följer oftast alla som länkar hos dig på Visa och berätta. Fast just den här veckan har jag inte hunnit med mer än några få, än så länge. Det är kul att få se helt nya bloggar och det är väl en del av meningen med Visa och berätta